Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Velio - специалист
Здравейте,
според Вас как е по - добре:
- една нормална баня с тоалетна
- или отделно (2)

Размера е: 3.52m X 2.06m :?:
masteradmin - майстор
Зависи от разположението. Тоалетна с баня никога не ми е харесвало. Моя апартамент е 3 стаен. И аз имах тоалетна и баня с тоалетна. Естевстено вече има само само тоалетна и само баня. Та според мене малка тоалетна и останалото отделна баня. Само не ме питай пералнята в кое помещение да сложиш.
Velio - специалист
За някой може долния линк да е полезен:
http://www.3dspacer.com/editions/bathroom/

3D моделиране за баня.
Ако вече е постван линка, се извинявам предварително
Time2Burn - специалист
Терикатските бани, гъзарските са колкото се може по - големи. Ако сте чували за турските бани - надвишават 70 кв.м под, камо ли стените?? Аз мисля да къртя на вилата кенефа, и да усвоя малко от терасата и да си направя огромна баня, с душкабина, тангенторна вана, тоалетка и естествено - кенеф :)
Emerald - модератор
Ммм...зависи от размера на помещенията и въобще от размера и разположението на апартамента... :? От гледна точка на удобство, удобно е докато някой е в банята, другите да не се редят на опашка и да му почукват, защото им се ходи до тоалетна. :)
Удобно е също така, ако ти се доходи до тоалетна когато си в банята, да не прекъсваш къпането, намяташ хавлии и претичваш към тоалетната... :)
Значи.., най-функционално според мен е да има баня+тоалетна и тоалетна отделно. Но пък ако плюсовете от премахването на нещо от тази комбинация са повече от минусите...друг е въпроса.
Time2Burn - специалист
Да, но ако си в къща на 3-4 етажа с 4-5 кенефа в нея, защо да си нямаш голяма баня, или пък и в апартамент да си, ако живееш сам - кой ще ти чука докато се къпеш че му се ходи до тоалетна, че как и опашка да стане?
bairon - помощник
ako pita6b men bratle, si napravi banq i toaletna otdelno...ina4e sled vreme 6te ti se smeem ot dolnia etaj:)))) :lol:

Тема "Голяма баня или 2 по-малки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: