• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
i--v--o - специалист
На снимките по-долу ще видите моята идея за банята, очаква да дадете мнението си за подредбата на плочките. :) Размерите на банята са 2.10 на 1.55 м, малка е и за това не мисля да слагам душ кабина а само стъклен парават с широчина около 38см. Разстоянието от стената, на която е душа до шкафа до мивката е 126см., мислите ли, че ще пръска много до там?

Прикачен файл

Baniata4_1.JPG
Baniata4_1.JPG (51.76 KиБ) Видяна 6348 пъти

Прикачен файл

Baniata2_1.JPG
Baniata2_1.JPG (47.28 KиБ) Видяна 6348 пъти
ronik - специалист
Долната половина на шкафа винаги ще се мокри. Може да го замениш с етажерки. Подреждането ми харесва, но не разбрах цветовете какви са в действителност?
i--v--o - специалист
:cool: :cool: :cool: Черно и бяло... вероятно ще кажете - Много тъмно ще стане, но пък аз не искам светла баня. предпочитам да е по-уютна, въпреки че бялото не е малко, общо взето само една от стените ще е черна, другите имат почти 50% бяло. Прикачам картинки на черните и бели плочки, фаянса е лъскъв и предполагам, че няма да поглъща толкова светлината, колкото ако беше мат. Белите плочки са много по светли от колкото на снимката. :cool: :cool: :cool:

Прикачен файл

colors_black_30x41.jpg
colors_black_30x41.jpg (74.74 KиБ) Видяна 6319 пъти

Прикачен файл

colors_malva_30x41.jpg
colors_malva_30x41.jpg (49.83 KиБ) Видяна 6319 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В рода си имам 2ма далтонисти, та те разбирам. :roll:
mim - специалист
банята като е малка и с тия тъмни плочки ще изглежда 5х по-малка
черното на пода ще изглежда винаги мръсно, от водата, варовика, прахоляка, препарати разляти...

това дето си го прикачил като бяло, е лилаво :-D и то доста тъмно, ако слагам подобно, то то би ми било тъмната плочка в банята за под или фриз

няма ли жена в къщата да бутне едно рамо за цветовете

и не си мисли че няма да е тъмно, и за 1 бръснене си трябва светлина, а и банята е чудесно място за четене :lol:
srceko74 - специалист
можеш да направиш нешто подобно

Прикачен файл

HPIM0348.JPG
HPIM0348.JPG (30.31 KиБ) Видяна 6288 пъти
srceko74 - специалист
с коя програма направи дизаина
i--v--o - специалист
mim написа:
банята като е малка и с тия тъмни плочки ще изглежда 5х по-малка
черното на пода ще изглежда винаги мръсно, от водата, варовика, прахоляка, препарати разляти...

това дето си го прикачил като бяло, е лилаво :-D и то доста тъмно, ако слагам подобно, то то би ми било тъмната плочка в банята за под или фриз

няма ли жена в къщата да бутне едно рамо за цветовете

и не си мисли че няма да е тъмно, и за 1 бръснене си трябва светлина, а и банята е чудесно място за четене :lol:
Виждал съм тъмни и светли бани и на мен лично тъмните ми харесват повече. А това бяло което съм прикачил и прилича на лилаво... :shock: :) просто снимката от Интернет е такава в действителност е много светло бяла плочката - като бял санитарен фаянс.
Тези цветове с жената ги избрахме... тя поема отговорността да чисти :) , така че това не ме притеснява :cool:

Още не съм решил какви да са фугите, колебая се между сиви и черно-бели... :?
i--v--o - специалист
srceko74 написа:
с коя програма направи дизаина
Проекта го направих с една програмка на Google - SkretchUp.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В грешка си за много светло бялото, защото на снимката си пише цвят "малва" което си е наситело лила. Като люляк почти.
  • 1
  • 2

Тема "Още един проект за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: