Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
rossenboy - специалист
Поздрави на всички майстори и участници във форума! Да сте живи и здрави, че без вас ремонта кой знае колко щеще да продулжи :-D То не че е свършил :sad: ама поне върви. Та да питам: ще си долепвам един ред ( най-горния) плочки в банята, а стената крива, крива, та маани. Може ли да я изправя с теракол + пясък и в какво съотношение. че това имам под ръка т.е. да не е чист теракол че скъпо :x ?
Master_Kenobi - V.I.P.
Терокол с пясък не се меси! Ползвай цимент и пясък - 1: 3.
rossenboy - специалист
Ейй, тенкю мастъре
:) Нямя отърване от цимента значи. Нищо де, ша мацам ко да прая
Time2Burn - специалист
Не пясък, ами варов разтвор ползвай, продават го в чувалчета по 25 кг, прибави към едно чувалче около 4-5 мистрийки цимент, рабъркай хубашо и намятай над плочките, след около 15 минути заглади с пердашка и основата е готова...
EmoZ - специалист
Time2Burn написа:
Не пясък, ами варов разтвор ползвай, продават го в чувалчета по 25 кг, прибави към едно чувалче около 4-5 мистрийки цимент, рабъркай хубашо и намятай над плочките, след около 15 минути заглади с пердашка и основата е готова...
Падна ли ми бе 'хубаШо'! :)
Takezo Sensey - модератор
EmoZ написа:
Time2Burn написа:
Падна ли ми бе 'хубаШо'! :)
Това хубаШо - няк'ъв нов вид мазилка ли е ? :wink:
Time2Burn - специалист
нали промениха фонетиката на уиндолс Виста и е неква нов модел, и на лаптопа има неква промяна по копчетата, не съм свикнал :lol:
Takezo Sensey - модератор
нЕма да се пУашиш ...и аз съм тЕка :wink:

Тема "изправяне на стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: