Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Направена е преди четири години.Плочките около сифона на пода се напукаха и горния им слой вече падна.Там вода не изливам,а като отворя сифона нещо се събира и все го почиствам,нещо като варовик и аз незнам.Каква може да е причината за това?
Стефан - майстор
Може да е "шапката" на майстора! :?
emil_v r - майстор
Ама Стефане, ние маисторята плочки не доизпичаме ! И аз съм имал такъв случаи , още като ги режехме , се видя веднага че се ронят кат недопечена глина . Те се пекат по сложна схема и разхода на нафта е голям ,и се правят икономии :-D Хвърлят се все повече пари в дизаина за сметка на материалите На мен съвестта ми е чиста кат ново тоалетно седало, понеже веднага казахме за плочките , но другарката вика - редете. Освен това със спечелените пари си купих Опел . Тои пък се оказа че е направен от саморазпадаща се пластмаса , и ламарини ,които също саморъждясват :o дори и на сухо . Просто в природата има един кръговрат на пари и всичко се променя ,маи в затягаща спирала :o Наи е ефективно да се инвестира в ядене ,пиене и жени -за под 50 годишни.
Стефан - майстор
Емо, много бързо се усети! Тарикат! Казах за "шапката", щото майстора е длъжен да предупреди за евентуалните последици от сурови плочки. Ама явно майстора не е бил доволен от клиента, и е "забравил" за тази подробност.
emil_v r - майстор
Малко ме надценяваш, не съм се усетил , ами такъв беше случаят, и можеше още да се върнат . я виж тия червената и жълтата ги правихме на една булка сега . толкоз да ми не хареса тва тъмно червено ,обаче тя вече го е купила и няма връщане . Ако си кажа мнението само ще и разваля радостта. тия малки кутиики тъмния цвят ги смалява още повече . аиде че заспамих темата ,и тия модератори са злонрави . Б. народ е казал направи го мод. таа му видиш акъла! Аиде чао , че почнах да обиждам и аз кат тебе :o ако някои не вижда жълто на горната снимка , значи на монитора му се е скапал диференциалнофлугтуационния баланс на бялото и да го фърля от прозореца ,нау.

Прикачен файл

PICT0я021.JPG
PICT0я021.JPG (34.01 KиБ) Видяна 3168 пъти

Прикачен файл

PICT0я023.JPG
PICT0я023.JPG (29.92 KиБ) Видяна 3168 пъти

Тема "Имам проблем с плочките в тоалетната" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: