Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Въпросът е на някой налагало ли му се е да сглобява пластмасови плоскости за баня (от тези които предлагат в М.Бриколаж) тесни 25см и дълги 2,6м.предлагат се в различни цветове и дори на момчетата от магазина не им е много ясно как се монтират,въпреки че по инструкция е много просто на летви, на равна повърхност.Моята идея е да ги монтирам върху стария фаянс!
taty67 - специалист
видях тези плоскости на тавана в една баня с лунички но неможах да ги снимам и ми хареса много - тия дни ще се видя с майстора и ще го питам как става
mely - напреднал
Повярвай ми много е лесно .Аз сам самичък си направих стените и таваните на цялата баня и стана перфектно виж това http://www.nolina-bg.com/ те са офицялният вносител
solo5 - майстор
Добре изглеждат и не са скъпи (на много места са по-евтини от Мосю Бриколаж), но каква е гаранцията че зад тяха няма да влиза влага и да никнат гъби :lol:
Time2Burn - специалист
Мисля че и да влиза влага - няма да е проблем, защото bosh каза "върху плочките" тъй че влагата не играе в случая[/b]
OLIMP - напреднал
Здравейте :) Аз се занимавам с тези плоскости веч 2 година имам над 18 бани направини да не говорим за тавани на коридори и тераси и работя само с НОЛИНА и досега няма оплакване. Ще кача по късно снимки.Значи не се лъжете да слагате в баните полски, турски и тем подомни плоскости не стават говоря специално за баня.Само Белгиските на Нолина не се лажете по цените.Иначе другите стават за всякаде :))) Е без да са на пряка слънчева светлина:)Щте кача фотуси по късно .
aifos - напреднал
Какви са цените на тези плоскости?
OLIMP - напреднал
Около 22 лв. на квадрат.Има и по евтини специално на НОЛИНА но те не стават за баня .Специално тези за баня са кам 22 лв на кв. теса гланцирани не са матирани и цветовети има са иметация на мрамор с различни цветов и излиза по евтино от плочките и се подържат по лесно
OLIMP - напреднал
Ето модел на ''Натурален мрамор''
OLIMP - напреднал
Аве как се качват снимки ??????????????????????

Тема "монтаж на ПВЦ плоскости за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: