Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dundurma - специалист
няма да я правя аз,щот съм МАСТОР :lol: :lol: :lol: ,но реших да покажа -може да е от помощ на някой.сега се работи по изкъртването и затова са само тези снимки.размерите са:дължина-3.70м,широчина-0.95м,височина-3м,но тавана ще се свали на 2.60м.зидът от широката страна е 0,5м. и за това(а и защото банята е тясна) ще се направят две ниши в стената-едната-0.4м.широка и 1.7м. висока за тоалетната,а другата-0.6м и 2.2м. за мивката,като и двете ще бъдат с дълбочина-0.25м.

Прикачен файл

IMG_1952 [800x600].jpg
това е вратата откъм коридора
IMG_1952 [800x600].jpg (93 KиБ) Видяна 5269 пъти

Прикачен файл

IMG_1954 [800x600].jpg
това са тръбите,които ще подменя,но само до разклонението,заради комшиите-родата
IMG_1954 [800x600].jpg (85.76 KиБ) Видяна 5269 пъти

Прикачен файл

IMG_1956 [800x600].jpg
IMG_1956 [800x600].jpg (113.17 KиБ) Видяна 5269 пъти

Прикачен файл

IMG_1958 [800x600].jpg
стените
IMG_1958 [800x600].jpg (101.43 KиБ) Видяна 5269 пъти

Прикачен файл

IMG_1953 [800x600].jpg
врата откъм двора,която ще зазидам и там ще е душа
IMG_1953 [800x600].jpg (110.02 KиБ) Видяна 5269 пъти
dundurma - специалист
от страната на тръбите(чието положение ще е изместено)ще бъдат нишите с тоалетната и мивката

Прикачен файл

IMG_1955 [800x600].jpg
IMG_1955 [800x600].jpg (109.79 KиБ) Видяна 5267 пъти
solo5 - майстор
хем я видях и пак ми се вижда много работата :lol:
накрая сигурно няма да прилича на себе си :roll:
vidrata - специален-специалист
Дундур не знам хвалиш ли се или питаш нещо , ама като е готова обади се да дойдем да инспектираме. :lol: :lol: :lol:

В кое село е ???? Може да направим една "мини форумска среща" с напиванеееееееее и преспиване.Па може и някоя работа да посвършим..............
dundurma - специалист
vidrata написа:
Дундур не знам хвалиш ли се или питаш нещо , ама като е готова обади се да дойдем да инспектираме. :lol: :lol: :lol:

В кое село е ???? Може да направим една "мини форумска среща" с напиванеееееееее и преспиване.Па може и някоя работа да посвършим..............
бе да вземеш заем за ремонт едва ли е за хвалба,просто искам да покажа-какво е и какво ще е.селото е бургас,а пък за приспиването и напиването-нека пух и светльопича да кажат. :partyman: :partyman:
dundurma - специалист
vidrata написа:
Дун не съм се и съмнявал , че сте се справили добре със срещата.Дано така стане и с банята.Аз исках да предложа помощ ама ти не ме разбра, така , че ще дойдем на готово.Ако ни поканиш де.
видра,винаги сте добре дошли,а в процес на работа ще питам за това-онова................а за помоща-соло ме наплаши ,че си майстор,но който не можем да си позволим :prost: :prost:
svetliopi44 - Чирак...
dundurma
а пък за приспиването и напиването-нека пух и светльопича да кажат.
Тъй тъй , пича е железен от всякъде ПИЧ ...
Сега по темата ...
Ако не сте се разбрали с комшията отгоре за подмяна и на неговите тръби което беше препоръчително помоли майсторите да ги обработят тези които ще останат ...
По мой спомени при огледа с Пух ... имаше доста сцепени пръстени на снадките ...
Огледайте ги хубаво...(препоръчвам ти да ги изчистиш отвън за да се види реалното им състояние) ако има спукани и отлепени парчета по пръстените ги махнете и подмажете (Ц-200 и цимент става бетон) отгоре нашляпайте течна хидроизолация но задължително с мембраната...
Ако има нещо питай ,ще помагаме... :2thumbs:
emil_v r - майстор
Охо Видра -здр. :prayer: :prayer: , който те изтрие колата му масло и бензин да смеси , жена 3 дена да не види.

Дунд , нали сме по акъла ... изв. , но
разкарай тия скапани тръби и си сложи сам пластмасови ,
тавана гледай да е колкото може по- високо .
Това като се исмаже и няколко кв.м замазка става по- добро от новото строителство.
Малко е работата , цели блокове с 200апартамента правим от дупка кал , ти няма да оправиш тая баня.
dundurma - специалист
оказа се,че камениновите тръби са само в моята баня,а от горният етаж в тях влиза пвц тръба и един подов сифон-фи 110 или 120 :? :? :? ,като диаметъра на самия сифон е около 20см.смятам да го сменя с по-малък и по-малка тръба-фи 50.май това е окончателното решение за канализацията
dundurma - специалист
помогнете за разположението на луничките на тавана в частта на мивката и тоалетната-270см дължина,95см ширина и 260см височина.смятам да са 3 броя,защото точно над мивката в нишата ще имам 2 броя.какви луни и трафове да си взема.

Тема "нова баня в 80 годишна къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: