Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
shotik - майстор
masteradmin,
ето едно твое мнение,но темата не съществува или поне аз не я намерих:
===============================================
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 8:56 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Незнам от кой град си за да ти кажа от къде да си го купиш.. Но най добре да си търсиш вентилатор с клапа, която се отваря след като вентилатора се включи. Цена от 18 - 25 лв
===============================================
Ако все още знаеш за такива вентилатори ,дай адрес на магазин в София,надявам се че и на други ще им е интересно да знаят.
Чаро - Акълия
има ефтини (не знам ква мара бяха и дали са хубави) в марсил -баущоф и метал марсил до касата . има с клапи с датчици без клапи без........... иноксови ... точни цени не помня но иноксов изчистен дизайн...36 лв, бял с датчик за влага 38 лв...мисля че бяха полски или чешки...
shotik - майстор
Cacho,аз съм помолил в питането си за адрес на магазин,в Google намирам офиси ,дружества,защо всеки който се интересува трябва да рови за да стигне до резултат,като може да се напише адреса там където го знаеш .Аз тази фирма за пръв път и чета името и тук в София незнам къде да търся магазин/ите .
Моля те напиши адрес.
vidrata - специален-специалист
shotik ако търсиш евтин вентилатор 15-25 лв има ги във всяко квартално магазинче за чарколаци в тази сфера(ВиК Ел и др) има и в Бриколаж Синхро китайски също по 20-на лв
Чаро - Акълия
точен адрес наезнам иначе е във кв.военна рампа в двора на метал снаб то май и офиса е там ....
kari - напреднал
M motors Български със 3 год.гаранция около 30-35 лева /със клапа/
фирма СЛЕЙТ бул.Данаил Николаев №32 тел;02/9463369
намира се на сточна гара, срещу автомивка Радиал
shotik - майстор
kari ,благодаря за точния отговор,на 10 мин.пеша ми е до там,в следващите дни ще ида.
vidrata - специален-специалист
shotik защо не написа домашния си адрес в началото и да питаш някой знае ли магазин близо до вас явно това си искал :lol: .Но нали все пак успя това е важното. :-D
shotik - майстор
Колкото и голям да е града ,когато имам точен адрес ,аз ще си направя сметка как да стигна до там.
!981 г видях в Кюстендил центрофуга за пране/в София бях обиколил и нямаше/,и като казах на жена ми се качихме на влака до там и обратно,а тя и трябваше ,че имахме само пералня.Дъщеря ми беше на годинка,сина малко по голям .

Сега е още по-лесно,много хора имат коли и може и до друг град да идат за нещо което им трябва..
solo5 - майстор
и аз трябва да търся вентилатор за баня
искам да е с датчик за влага
някакви идеи, марки?

Тема "вентилатор за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: