• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
nichevo - напреднал
Здравейте,
някой да знае от къде мога да намеря ъглов моноблок на по-прилична цена,до момента в Бриколаж,Практикер,Сико-С и Джесика намирам само на KOLO,но цената от близо 500 лв. ми идва в повече.Някакви предложения ?
Bechev - специалист
Аз търсих дълго време ъглов моноблок,но така не намерих освен KOLO,имаше и някакъв турски горе-долу на същите пари мисля,че беше.В Сико-С имаше ъглов моноблок+мивка(ъглова) на теза пари.
solo5 - майстор
и аз бях мераклия навремето, но като се замислих повече ми допадна идеята да обърна перпендикулярно стандартен моноблок спрямо сегашното му място :roll:
tassel - специалист
Има ъглови казанчета, ако те устройва.
nichevo - напреднал
след цял ден обикаляне равносметката е че в София се предлагат 2 модела,единия КОЛО -450~500 лв и на ideal standart ~ 600 лв.Минавам на варианта с нормален моноблог под 45".
solo5 - майстор
според мен не е добър вариант
губиш място, а и в празното място за моноблока ще се събират мръсотии, които трудно ще се почистват
Чаро - Акълия
В Орландовци има една голяма железария- "Румик".
Вчера точно това ми направи впечатление- ъглов моноблок. Цената беше :? ??? Да не те излъжа, но ми се стори, че е по-малка от споменатите. Ако ходя тия дни ще проверя...
vidrata - специален-специалист
Ха ха ха ха ха тея в Румик са пълни идиоти и безхаберници.Голяма веселба си правих с тях .Иначе магазина като за квартален е зареден . :lol: :lol: :lol: :lol:
nichevo - напреднал
solo5 написа:
според мен не е добър вариант
губиш място, а и в празното място за моноблока ще се събират мръсотии, които трудно ще се почистват
Не се губи много място, "фабрично" ъгловият моноблок е с дължина 72-75 см. , а стандартният е около 60-65 см така че + празното място отзад ще дойде на размера на фабричния,виж за мърсотията си прав,ще трябва да се мисли затваряне на този отвор
cacho написа:
В Орландовци има една голяма железария- "Румик".
Вчера точно това ми направи впечатление- ъглов моноблок. Цената беше ??? Да не те излъжа, но ми се стори, че е по-малка от споменатите. Ако ходя тия дни ще проверя.
Ще ти бъда благодарен или поне ориентировъщен адрес за да мога да го намеря.
solo5 - майстор
ако все пак си решил да го правиш с ъглов моноблок, можеш да помислиш да сложиш гипсокартон, като скосиш ъгъла
не е нужно да е догоре, а до нивото на моноблока
така той ще легне директно върху гепсокартонената плоскост и няма да имаш проблеми с дупката, която би се образувала
  • 1
  • 2

Тема "Ъглов моноблок,къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: