Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bou81 - специалист
решил съд да сменям бойлера в къщи но се двуомя между теси и дипломат, също така искам да е хоризонтален с електроно управление и лява серпентина
майната - напреднал
Бойлера е едно от най-опасните устройства в нашите домове.
По този повод с него компромис не бива .
Идваме и на най-важният въпрос - имаш ли финансова рамка и ако ДА каква ?
bou81 - специалист
до 400 лв но по важно е качеството и параметрите които съм написал. гледах за дипломат но нямат хоризонтален които да е хем с електроно управление и хем с серпентина. иначе вертикални има.
майната - напреднал
Към момента единствените сигурни бойлери на пазара са Stiebel Eltron
-има всякакви модели и цени
Пращам ти и линк на официалния вносител -всъщност каквъвто и бойлер да избелеш оттам нямаш проблем
Те представят също AEG и Tatramat.
Не се лъжете с българските бойлери -там работата е наистина котка в чувал -За съжаление!
chapara - майстор
Ако си от София на "Светльо Шишков",дори могат да ти го изработят по размери,10 год гаранция. :yawinkle:
майната - напреднал
Сигурно ще ти го изработят -особенно електронното управление.
От такива изделия после идва израза -Нов руски бойлер неупотребяван 80 килотона.
Не си уйдисвай на акъла -ти ще се къпеш до този бойлер !
chapara - майстор
майната написа:
Сигурно ще ти го изработят -особенно електронното управление.
От такива изделия после идва израза -Нов руски бойлер неупотребяван 80 килотона.
Не си уйдисвай на акъла -ти ще се къпеш до този бойлер !
Не си прав колега,над тези бойлери имам 15 годишно наблюдение,самата неръждавейка е по дебела от нормалното производство,в ел отношение са напълно издържани,а и самата фирма е отдавна на пазара с магазини(аз знам един,който ми е в близост).И говоря за наблюдение на такива бойлери,които са в голями магазини и са постоянно включени поради голяма консумация на топла вода.В края на краищата всеки сам си решава,колегата пита ,а ние отговаряме,не се надприказваме.Произвеждат и проточки и бързонагряващи,доста сериозна гама.И никак не са от евтините,тези ширпотребите :?
майната - напреднал
Не става въпрос за надприказване-още повече щом не са и много по-евтини от немските.
Може и да произвеждат отдавна -за справка информацията по-долу.
Може и да са добри,но все си мисля при съизмерими цени бих си купил 85 години история и милиони успешни изделия.
STIEBEL ELTRON is one of the leading manufacturers of domestic and system technology, since 1924 .
rulom - модератор
Нека човека каже с какви пари разполага, пък тогава да му се предлагат модели, иначе темите за бойлери във форума са много....стига някой да ползва търсачката :wink:

Тема "Каква марка бойлери да избера ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: