Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте! В новата баня си сложих ъглова вана 140/140см.
Проблема ми е че на мога да намеря релса за завеса за нея, и когато се къпя цялата баня е мокра! Търсих в големите магазини, но не намерих нищо подобно, служителите там ме убеждаваха че не се пройзвеждат такива релси! Помагайте!
rulom - модератор
Понеже не казваш откъде си, та набързо се сещам за пластмасовите релси.За баня са удачни, имат приставка, ъглова която позволява завиване на пердето на 90 градуса.Лошото е че монтажа в банята трябва да бъде на тавана, освен ако не измислиш нещо тип "направи сам" :wink: Има и ъглови релси за пробни, ама не знам дали са подходящи за баня.
NRG7 - специалист
dimobp написа:
Здравейте! В новата баня си сложих ъглова вана 140/140см.
Проблема ми е че на мога да намеря релса за завеса за нея, и когато се къпя цялата баня е мокра! Търсих в големите магазини, но не намерих нищо подобно, служителите там ме убеждаваха че не се пройзвеждат такива релси! Помагайте!
Ето сайтове,можеш да намериш приставки,държачи и сам да си зглобиш релса.
http://www.emir.bg/index.php?cat_id=117

http://bginterior.info/relsa-ss-zavesa- ... ape-design
От Смолян съм. Тавана е окачен, и немога да захващам нищо за него. А тези релси за пробна от къде може да се намерят?
А ваната е овална отпред, тип четвърт окръжност!
rulom - модератор
Релсите за пробни са със същите елементи които е посочил drebus в първия сайт, само че те са прекалено слаби за да държат цялото перде и трябва да се хванат и на средата с нещо, рибарска корда например, за тавана.Това е което аз съм виждал.Изчакай малко, може и да има по-добри предложения :wink:
battoni - специалист
Миналата година поръчах за един обект,няколко. Та отиваш при някой железар и ти я правят хората от нераждавейка,като вземеш размера и дъгата с шаблон.Мога и да те пратя при приятели но в Пловдив. :idea:
housedoktor - майстор
Нещо такова дали те устройва?

Прикачен файл

33.jpg
33.jpg (21.98 KиБ) Видяна 2861 пъти

Прикачен файл

32.jpg
32.jpg (15.5 KиБ) Видяна 2862 пъти

Тема "Проблем с ваната!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: