• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
m84 - специалист
Здр,хора! Намерих търсения размер за душ кабина 100/100 овал има я със душ корито и със кореанова лайсна.Та искам да питам не харесвам душ коритата искам да си е с плочки,та тая лайсна дали е
издръжлива? има ли начин някак си да монтирам душ кабината без
нищо отдолу направо вирху плочките? пък тая кореанова лайсна ми казаха че е от ПВЦ и е 150 лв. :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Какво е кореанова лайсна?
m84 - специалист
Ами това е лайсна която се слага на пода и отгоре се монтира душ
кабината,нещо като ограничител а пък витрешността си остава плочкиhttp://baniastil.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/5991bff5e66095d09eb7fc8da9bb8eae.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не попитах правилно. Знам за коя лайсна говорите. Думата "кореанова" срещам за пръв път. Впрочем, Гугъл също (При търсенето на - кореанова лайстна - не бяха открити съответстващи документи.)
m84 - специалист
http://baniastil.com/index.php?page=sho ... t&Itemid=1

Ето тази душ кабина е с размер 100/100 и там си пише че се
комплектова с подушово корито или кореанова лайсна,незнам какво е кореанова ,ако искаш погледни на горепосочения линк
battoni - специалист
m84 написа:
Здр,хора! Намерих търсения размер за душ кабина 100/100 овал има я със душ корито и със кореанова лайсна.Та искам да питам не харесвам душ коритата искам да си е с плочки,та тая лайсна дали е
издръжлива? има ли начин някак си да монтирам душ кабината без
нищо отдолу направо вирху плочките? пък тая кореанова лайсна ми казаха че е от ПВЦ и е 150 лв. :?
Лайсната е издражлива,и не е от пвц.Без корито или лайсна ,ще ти излиза вода навън от кабината .Може да направите праг от плочки,но е кофти т.е. демоде.
slavckc - специалист
Здравейте, за да не отварям нова тема, ще си задам въпросите тук:
Има ли някой преки наблюдения върху душкабината на Форма Вита "Пенелопа"? Стабилна ли е и как се държи механизма на паравана? Механизма отгоре и отдолу е на ролки.

Прикачен файл

penelopa1_Mat.jpg
penelopa1_Mat.jpg (37.34 KиБ) Видяна 7259 пъти
plumber - специалист
Като чуя Форма Вита не знам какво ми става.От Варна си гледам.Иди в Сима,отиди във Филбо.Имат кабини на Севлиево и други.Ще ти измислят нещо по-добро.
slavckc - специалист
Днес я видях на "живо" и ми харесаха само стъклата. Няма дори П -образните планки за закрепване на паравана към стената :sad: :?. Продължавам да търся
Krischana - помощник
ясно почти все по этому вопросу
Последна промяна от Krischana на съб дек 26, 2009 2:37 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 2

Тема "0тново въпроси за душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: