Здравейте, понеже не намерих раздел "тоалетната" реших да пиша тук
. Идеята ми е следната, понеже банята ми е изключително малка (190х175) и на всичкото отгоре в два от срещуположните ъгли има комин и съответно отделение за щрангове (и двете по около 60х45), реших да преместя тоалетната на друго място до кухненските щрангове. Апартамента ми е краен и затова съм сигурен, че по план на сградата там тоалетни от други апартаменти няма как да се влеят, затова искам да попитам първо дали изобщо е възможно. Където са кухненските щрангове, канализационната тръба е като тази в банята - ПВЦ мисля 120 или 110мм ... стандартно. Това ме кара да мисля, че мога да го ползвам за тоалетна. Но все пак питам. Ако респективно може да се ползва имам молба да ми обясните как точно се прави това. Рязане на оригиналната тръба, поставяне на "У" образен накрайник и свързването на тоалетната към всичко това. Какви са тънкостите и "подводните камъни" в цялата история - наклони, дебелина, дали да е цяла тръба или бяло гофре ... ??? Помогнете, че на всичкото отгоре ме притискат и срокове
.