Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
parad0x - напреднал
Здравейте, понеже не намерих раздел "тоалетната" реших да пиша тук :). Идеята ми е следната, понеже банята ми е изключително малка (190х175) и на всичкото отгоре в два от срещуположните ъгли има комин и съответно отделение за щрангове (и двете по около 60х45), реших да преместя тоалетната на друго място до кухненските щрангове. Апартамента ми е краен и затова съм сигурен, че по план на сградата там тоалетни от други апартаменти няма как да се влеят, затова искам да попитам първо дали изобщо е възможно. Където са кухненските щрангове, канализационната тръба е като тази в банята - ПВЦ мисля 120 или 110мм ... стандартно. Това ме кара да мисля, че мога да го ползвам за тоалетна. Но все пак питам. Ако респективно може да се ползва имам молба да ми обясните как точно се прави това. Рязане на оригиналната тръба, поставяне на "У" образен накрайник и свързването на тоалетната към всичко това. Какви са тънкостите и "подводните камъни" в цялата история - наклони, дебелина, дали да е цяла тръба или бяло гофре ... ??? Помогнете, че на всичкото отгоре ме притискат и срокове :( :).
Rumen Iankov - специалист
А можеш ли да дадеш снимка на кухненския щранг и да кажеш дали имаш съседи отгоре. :?
dimoni69 - напреднал
Без да има схема на помещението и съществуващите тръби , няма как да се ориентираме и да ти дадем съвет.javascript:emoticon(':?')
masterval - майстор
В ЗУТ не пише ли все още, че не може да се прави мокро помещение над жилищно?
Time2Burn - специалист
Няма няма, няма не може... който казва "не става" значи не е майстор. То не е редно и да правиш жилища в открито море, ма хората хотели си правят...
vidrata - специален-специалист
Time2Burn написа:
Няма няма, няма не може... който казва "не става" значи не е майстор.
Ееееееее Тайм как ще кажеш така на човека с най-градивните мнения.Не е хубаво така да се заяждаш със съфорумците.Сега ще те грабнат Модовете и ще си получиш заслуженото.

А по въпроса съм съгласен ,че няма проблем :lol: .
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:50 am, променено общо 1 път.
Rumen Iankov - специалист
Е нали и кухненската и тръбата от тоалетната отиват на едно място.Не виждам причина защо да не се включи тоалетната в тази тръба.
Time2Burn - специалист
Emerald написа:

Да ползваш кухненска канализациоона тръба за тоалетна :shock: , това трябва да е подсъдимо. :o
Нали всичко отива в канала, какво значение има кухненска ли е или е от баня/тоалетна...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Emerald написа:

Да ползваш кухненска канализациоона тръба за тоалетна :shock: , това трябва да е подсъдимо. :o
Вертикалните са едни и същи. Бъркаш се с балконските, при които проблемът е в различните сифони.

Тема "Преместване на тоалетна, как се прави от-до?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: