Купихме ей тая душ-кабина от Метро

На снимката не се вижда, ама в средата на тавана и има една пита-за стационарен душ. На оскъдните инструкции пише ала-бала, коя част от кабината до коя се сглобява... как се завиват винтчетата.... Живо ме интересува как ще се вентилира вътре? Няма отделно осветление и аспирация (тогава такава взехме
), та къде да изтипосаме вентилаторчето, което си купихме отделно? Дали може да се изреже някъде дупка из кабината (например на тавана и, защото тя е висока 2,15м а банята е 2,50м и кабината е допряна до комин,та затова мисля отгоре с една тръба-не се сещам името и, ама дето ги ползват в кухните- от аспиратора към комина) или да го монтираме това вентилаторче направо на комина? Защото ми се струва, че без аспирация в тая душ-кабина ще изпоприпадаме... Ако някой има подобна измишльотина като тая кабина или има идеи, да помага, че ... 

На снимката не се вижда, ама в средата на тавана и има една пита-за стационарен душ. На оскъдните инструкции пише ала-бала, коя част от кабината до коя се сглобява... как се завиват винтчетата.... Живо ме интересува как ще се вентилира вътре? Няма отделно осветление и аспирация (тогава такава взехме