Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Значи проблема ми е следния-имам теч от маншона който излиза от моноблока,монтиран е от майстор но той само го пъхна и офейка след това реших да пробвам дали всичко е ок и след пускането на водата започна да тече (маншона който купих е италиански гумен не е от най- ефтините)купих нов маншон но и със него проблема е същия разгледах и порцелановата тръба да не би да има пукнатина но е здрава моля ви кажете ми какво трябва да направя мислех си да го залепя но незнам със какво и незнам дали това е решение на проблема [-o< [-o< [-o<
Последна промяна от rosivarna на съб фев 28, 2009 12:50 am, променено общо 1 път.
от тук тече

Прикачен файл

Pic499.jpg
от там е теча
Pic499.jpg (67.24 KиБ) Видяна 5491 пъти
rulom - модератор
Вземи си водоустойчив(или подобен) силикон, подсуши хубаво мястото като разглобиш връзката, намажи със силикон, надени обратно и не ползвай поне 5 часа.
panalov - специалист
Една скоба Ф-120 ще оправи теча
тази скоба ще мога ли да си я сложа сама защото едва ли някой майстор ще дойде за една скоба как точно се слага и като се стяга няма ли опасност да се спука пластмасата на маншона ](*,) ](*,) ](*,)
velsi - Почетен майстор
Можеш. Не е сложно. А за стягането - просто няма да стягаш прекалено.
panalov - специалист
Първо да те попитам сети ли се за каква скоба става въпрос,от ония които се затягат с отверка не си спомням как им беше наименованието :datz:
За да не махаш маншона ,отваряш скобата и я слагаш върху маншона и затягаш с отверка.
Снимах скобата

Прикачен файл

28022009(004)-001.jpg
28022009(004)-001.jpg (70.18 KиБ) Видяна 5419 пъти
ще пробвам да видим какво ще се получи :?
Bechev - специалист
Майстора трябва да направи проба преди да вземе парите,затова го извикай да си довърши работата.А това със силикона ще свърши работа,знам го от личен опит :-D
bad to the bone - специалист
Снимката е малко размазана и не виждам добре но ми се струва че маншона е сложен обратно.При нормални обстоятелства не би трябвало да тече.

Тема "проблем със моноблок" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: