Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
m84 - специалист
Здр. хора,последно преди да поръчам душ кабина кой вариант е по
стабилен, и кой моге да обере по голям луфт при евентуално криви
стени:овална кабина на плъзгане(ролки) или овална безпрофилна кабина на панти.Пращам ви линк и на двете кабини;
http://baniastil.com/index.php?page=sho ... t&Itemid=1

:? :? :? :?
http://baniastil.com/index.php?page=sho ... t&Itemid=1
dundurma - специалист
мое мнение-ролки
Jeorjina - помощник
Привет!И аз съм в затруднено положение пр избора си.
Последно си мисля,че ролките са по-удачният вариант.
Кабините с панти изглеждат по-красиви.Даже си мисля,че поддържането им би било по-лесно,тъй като силиконовото им уплътнение е по-оскъдно.Единият недостатък е ,че са по-скъпи, а другият е,че при отварянето на вратичките най-вероятно ще капе вода от тях,а нали една от целите за използването им е сухата баня!
m84 - специалист
Но кое се амортизира по бързи,и аз мисля че пантата по-бързо ще се развали,но пък ролката може да увисне,а някои знае ли за луфт ако има коя може да я обере?
Давйте мнения че днес искам да я поръчам-един от двата
модела по горе.
:?
ivo3d - помощник
Здравейте, и мен ме интересува кой вариант е по-добър. С отварящи врати е по-красиво и освен това го няма този джангър, който се вдига от душ кабините с ролки. Видях едни душ кабини на ravac с плъзгачи, а не с ролки и те не дрънчат, но струват майка си и баща си. Дали при варианта с ролките може да се измисли нещо, така че да изчезне това чувство че всеки момент нещо ще се разпадне, при отваряне и затваряне?
anin - напреднал
Aз лично съм за вариантите без ролки - имам и аз чувството, че всеки момент ще излезе нщ от мястото си и ще дерайлира така да се каже :)
Относно стичането на вода от вратичките - нашата ще се отваря навътре макар това да не е по изискванията, но спестява място и няма теч от вратата.
Освен това не бих взела кабина с корито, по-скоро бих направила параван върху плочките директно (с прагче, без прагче). От много познати знам, че с коритото се берат ядове - протичане, по-трудно поддържане, мухлясване и под.
m84 - специалист
Вече си поръчах 100/120 с една плъзгаща се врата откъм 120,и директно се монтира върху пода-без корито или прагче.Мисля че
ще стане супер!
anin - напреднал
Сигурна съм, че ще е супер щом е без корито =D>
Хайде пък ще чакаме и снимки...
Jeorjina - помощник
m84,Какво стана със снимките?Няма ли да се похвалиш?
ivo3d - помощник
Аз поръчах от същото място тази с отварящите врати. Ще споделя мнение и ще покажа снимки като я монтират :)

Тема "Душ кабина на ролки или панти-за или против" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: