Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Проверих в бриколаж, както и в кварталната железария, но там няма. Някой има ли представа къде да търся, че са почнали да ръждясват старите, а самата дъска и капака са си наред и затова, ако някъде има само панти се надявам да не ми се налага да купувам нов капак.
Master_Kenobi - V.I.P.
Сигурно си дървен капак. Сам по себе си рядкост. Точно панти за него едва ли ще намериш, но огледай за някакви универсални, ако стават.
Spokoiniq - майстор
Сваляш и даваш на хромиране, няма и 10 кинта да ти вземат.Ще го правя сляд седмица,че уж скъп капак, а хрома почна да "бомбира" и при мен.Ако си от София може да ги направим заедно.
Master_Kenobi - V.I.P.
Може ли да дадеш координати къде се хромира, никелира, оксидира и пр.
Радвам се, че сте писали, иначе и аз намерих едно решение, на Гео Милев 30 има някакъв магазин, където ми казаха че продават. Намерих ги в сайта на видима, като техни дистрибутори. Оттам ми казаха цена 14лв. Ще е по-лесно от хормирането, стига да ми свършат работа.
edit:
Остана ми време да отида до това магазинче, но за съжаление се оказа, че става дума за някакви пластмасови крепежи, които само се захващат с метален винт за тоалетната, така че отново търся идеи.

Тема "Някъде продават ли се хромирани панти за тоалетни капаци?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: