Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте, не знам дали тук е мястото, но понеже се говори за ремонти, а това предполага замяната с ново реших да помоля за помощ. Трябват ми две стари мивки-едната за кухня, другата за баня,който се предвиждат за изхвърляне. Ако някой може да ми помогне много ще съм му благодарна,дори и чрез заплащане.Оставям имейл за връзка-vasssilevi@abv.bg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Работещи ли?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ииии, къде?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Значи, в заменям/подарявам http://www.napravisam.bg/forum/viewforum.php?f=37
Поискай да ти подарят мивка за баня и мивка за кухня. Пиши в кой край на родината ги искаш... и как мислиш да си ги прибереш. Помисли и за опцията ти да демонтираш...
И не обръщай внимание на форумните заядливи старчета, които неизбежно ще се отплеснат да ти обясняват, как там не е "подаретеми" ами" подарявам" и още куп важни неща.
става въпрос за София, Красна поляна, ако трябва ще ги демонтирам ще си ги натоваря и т.н.само помогнете.
Deo-x - специалист
А защо не си купиш чисто нови мивките :? Не мога да разбера за какво са ти старите,може би липса на финансите?.Втора употреба шкафове,гардероби,перални,тв и др. става,ама мивки,незнам :? А новите не са чак скъпи,а ще си ги ползвате за много години отколкото старите :wink:,но си е ваше решение.

Тема "стари мивки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: