Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Искам да попитам някой може ли да ми каже на каква височина от готовия под на банята се поставя фриза /7 см./? :?:
Благодаря предварително!
На 4-ри плочки растояние от пода е по принцип, макар че няма някъкав стандарт но това разтояние е желателно ако плочките са 20/25 като добавиш и растоянието на фугите до фриза.
Katya - помощник
Мисля, че височината на фриза трябва да се съобрази и с останалите мебели в банята - шкаф, огледало, казанче и т.н. за да не се окаже, че от тях не си личи да има фриз.
Имам следната идея и моля за съвет: Комплектът плочки за банята, който съм купил, е с три вида плочки (светли, тъмни и теракота) и два фриза. Идеята ми е да поставя единия фриз долу на пода, на границата между стенните плочки и теракотата. Освен това, смятам същия фриз да използвам (1) при душ кабината - като външен борд на коритото (което ще бъде изградено от плочки) и (2) пред шкафчето на мивката - като борд, който да скрива крачетата на шкафчето. Последното го правя, за да огранича с фриз пода на банята от всички страни, за да може да се почиства по-лесно. Моля, дайте мнение за това решение - функционално и естетически. Благодаря.
velsi - Почетен майстор
Доколкото успях да си го представя не е лошо като идея.

Тема "фриз за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: