Здравейте! Страхотен форум, поздравления на всички участници!
Имам проблем, чието решение търсих и тук, но го откривам частично и се нуждая от вашата помощ.
Почти завършваме банята, уж всичко е монтирано както трябва и майстора е препоръчан от доволни клиенти, а от известно време /откакто са налепени и плочките по пода/се разнася ужасната миризма на канал. Мъжа ми реши да шпаклова тавана/това го може
/и се застоя повечко там, та за да издържи на миризмата, сипа вода в сифоните, те са 2 рогови на пода. Имаме и прозорец, проветрявахме, но резултата-нулев. Сега установяваме, че водата се оттича и се вижда дупка в сифона, т.е. не се образува воден затвор...да сменяваме сифоните ли, нещо с наклоните ли е проблема? чух че трябвало да имат клапа...честно казано тези са пластмасови и не видях някаква клапа към тях...как да се отървем от тая ужасна миризма?
Имам проблем, чието решение търсих и тук, но го откривам частично и се нуждая от вашата помощ.
Почти завършваме банята, уж всичко е монтирано както трябва и майстора е препоръчан от доволни клиенти, а от известно време /откакто са налепени и плочките по пода/се разнася ужасната миризма на канал. Мъжа ми реши да шпаклова тавана/това го може