Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте, бих искал съвет как се пороцедира когато в банята има мозайка, а искам да си поставя плочки. Как трябва да се подготви повърхността за тази цел.
Благодаря ! :?:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ergo написа:
Здравейте, бих искал съвет как се пороцедира когато в банята има мозайка, а искам да си поставя плочки...
Благодаря ! :?:
На първо време, се чете. :lol:
miroslav_kn - специалист
мажеш мозайката с боро грунд / червен е на цвят / и като изсъхне лепиш плочките.
solo5 - майстор
лепиш с качествено флекс лепило и забравяш за грунда :roll:
$64EN - специалист
и двата метода са изпитани и действат , но има и трети :)
правиш нарези с флекса по мозайката , измиташ хубаво , грундираш , като изсъхне шпакловаш с флексово лепило и като засъшне лепиш :)
pavkatay - майстор
Time2Burn написа:
След като дадена повърхност се грундира с контактен грунд, НЕ е необходима употребата на флексово лепило.
:2thumbs: и аз съм сигурен че тук въпроса е 'или' ,'или'.....
Благодаря ви за съдействието :)
Предстой ми ремонт на банята и сега само събирам инфо,
сайта и хората които се интересуват от него правят идеята ми да се захвана сам с ремонта напълно осъществима. :-D
solo5 - майстор
Time2Burn написа:
След като дадена повърхност се грундира с контактен грунд, НЕ е необходима употребата на флексово лепило. Сами ще си отговорите на въпроса "защо"...
по същия начин мога да кажа, че след като се използва флексово лепило не е нужно да се ползва грунд при лепене върху мозайка
това съм го изпитал в моята баня
който не вярва да идва да разбие теракота и без това е за махане след ужасяваща среща от 3-ти вид с най-големия кретен по фаянса :-D
mehanika - напреднал
това с шлайфа е майка плаче,карай със супер терафлекс и на двоен гребен
vidrata - специален-специалист
mehanika написа:
това с шлайфа е майка плаче,карай със супер терафлекс и на двоен гребен

Що па на двоен гребен :? :? :?

Тема "Как се поставят плочки върху мозайка в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: