Здравейте. Става въпрос за баня в къща. Вече имам една готова, но за втората сега пари няма. Тя е леко поизкъртена, за да се прокарат нови тръби поради спукване. Понеже няма как да я ремонтирам сега, искам само да я направя годна за използване. Може ли на пода и на други места където е разкъртено просто да се замаже с хидроизолация, от там една чиния, един душ и така? Как мислите добра ли е идеята и има ли опасност от течове по долните етажи? Ако мислите, че това решение е удачно за момента, дайте препоръка за качествена хидроизолация. Пък по-натам ще се кърти банята и ще се прави като хората.
Имам и друг проблем. Тръбите в тази баня са прокарани външно и при много студено време замръзват. Зимата със сигурност тази страна от къщата ще се топлоизолира. Със EPS ли е най-добре да се направи. Не съм имал вного време да чета във форума. Сигурно темата доста е дискутирана, съжалявам за което.
Благодаря Ви предварително за мненията.
Имам и друг проблем. Тръбите в тази баня са прокарани външно и при много студено време замръзват. Зимата със сигурност тази страна от къщата ще се топлоизолира. Със EPS ли е най-добре да се направи. Не съм имал вного време да чета във форума. Сигурно темата доста е дискутирана, съжалявам за което.
Благодаря Ви предварително за мненията.