Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
I - напреднал
Здравейте,
Тъй като съм наясно че тук има много добри специалисти реших да попитам нещко което ме озадъчи. Има ли необходимост от залепване на два гипскартонени листа един върху друг за допълнителна устойчивост на залепените стенни плочки върху тях. Това е мнение на майстор и реших да попитам тъй като ми се стори наистина странно.

Ще ми се наложи да правя баня и още не сам се спрял на модел душ- кабина ще ви помоля да ми дадете малко информация от къде мога да си закупя качествена такава.
Още едно питане. Харесах фаянсови плочки на КАЙ които са модел Осака. Моля Ви споделета за опита си с плочки от КАЙ.

Благодаря Ви за помоща! :)
solo5 - майстор
няма нужда от използването на 2 листа гипсокартон един върху друг
естествено, ако си правил гипсокартона според инструкциите
единствено можеш да ползваш еластично лепило в тези участъци

в момента слагам фаянс и теракота, производство на KAI, на едната тераса и нямам никакви оплаквания
miroslav_kn - специалист
аз използвам теракол флекс на боро. :)
sasooooooooo - "специалист"
Срещал съм мнение из форума за двупластов картон. Първия може да е обикновен, но втория /от вън/ - зелен.
housedoktor - майстор
С два пласта е добре ако е предстенна обшивка.Ако е лепен не мисля .че е необходимо, ако е направен според правилата.И импрегнирай фугите на плочките в района на душкабината
svetliopi44 - Чирак...
Абе аз знам че за баня се прави 2 пласта(размината фуга) на конструкция ... :?
solo5 - майстор
ти хубаво знаеш, но повечето от БГ баните са от 1,7 до 2,5 кв.м
като сложиш 2 листа гипсокартон на конструкция и банята става наполовина :lol:
panalov - специалист
http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=6213

Прочети тази тема цялата.Тук има отзиви за "Осака " на "Кай".
Аз я прочетох след като си купих плочките, ама при мен са за тераса.
Krischana - помощник
Продавам ги и тез плочки Имат проблем само с оранжевата Осака все още - тя поема влага
svetliopi44 - Чирак...
solo5 написа:
ти хубаво знаеш, но повечето от БГ баните са от 1,7 до 2,5 кв.м
като сложиш 2 листа гипсокартон на конструкция и банята става наполовина :lol:
Така е пич за съжаление ,но или го прави като хората или си го измажи с вар щом 2 см.ще ти стеснят много ... :lol: :lol: :lol:

Тема "Лепене на плочки върху гипс картон и съвети за матеряли баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: