Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ALEXONE™ - специалист
Дерзае ме мисълта да си закупя обикновенна вана, например като тази и сам да си монтирам дюзите, помпата за да стане хидро масажна. Въпроса ми е дали се продават отделно тези конпоненти и дали е финансово обснована хамалогията?
При положение, че една хидромасажна нисък клас стартира на цена от 1200 лева то например тази на снимката е Цена: 686.00 с ДДС

Изображение

http://www.keranova.org/product.php?SR=20&R=6&p=517
Rumen Iankov - специалист
Според мен си купи една готова.Мисля че времето което ще изгубиш за да сглобиш ваната ще е доста дълго.Имам познат който продава джакузи на което не му работи мотора.Ако те интересува мога да ти дам тел. :)
MASTER - специалист
Няма да загубиш никакво време.

На мен лично ми отне половин ден, като в това време е включено и малко обикаляне по магазините за консумативи.

Това при условие, че никога не съм се занимавал с водопроводна и близка до нея дейност.

Разликата в цената между готовата хидромасажна вана, и закупуването на материали за направата и към него момент беше около една месечна заплата.

Отделно ти остава и кефа от самия монтаж, и задоволството, че си го направил сам.

Материалите тогава закупих от Експрес гаранцион, един приятел работеше там, и ги взех по някакви доста изгодни дилърски цени.

За съжаление човека отдавна не работи там, и не мога да ти помогна в тази насока.

За самия монтаж, ако решиш и имаш въпроси, ще гледам да те ориентирам,доколкото са ми останали някакви спомени.
ALEXONE™ - специалист
MASTER написа:
Няма да загубиш никакво време.

На мен лично ми отне половин ден, като в това време е включено и малко обикаляне по магазините за консумативи.

Това при условие, че никога не съм се занимавал с водопроводна и близка до нея дейност.

Разликата в цената между готовата хидромасажна вана, и закупуването на материали за направата и към него момент беше около една месечна заплата.

Отделно ти остава и кефа от самия монтаж, и задоволството, че си го направил сам.

Материалите тогава закупих от Експрес гаранцион, един приятел работеше там, и ги взех по някакви доста изгодни дилърски цени.

За съжаление човека отдавна не работи там, и не мога да ти помогна в тази насока.

За самия монтаж, ако решиш и имаш въпроси, ще гледам да те ориентирам,доколкото са ми останали някакви спомени.
Благодаря за отговора зная, че и друг го е правил и е успял =D>

Така може сами да си монтираме каквито си пожелаем дюзи
Thermal Air Features:
• 1 HP Variable Speed Blower with 600 watt Heater & Smart Purge System

• HydrOzone ozone sanitation system.

• Heated Backrest
Избора на опции и глезотии зависи единствено от нас самите.
• Plated Metallic finish on solid brass trim.

• In-line Heater.

• Custom jet and pump locations.

• Additional directional Jets.

• Swirling, Rotating, or Jumbo Jets.

• 1.5 HP Variable Speed Pump with digital temperature display.

• Low Voltage Mood Light.

• Chromatherapy-LED Lighting System.

• Chromatherapy-LED Mini Spotlights.

• Grab Bars.

• Extra High Density Fiberglass.

• Neck Masseuse Pillow.

• Thermal Air System with variable speed blower with auto purge cycle.

• Microban Antibacterial Protection.

• Hydro Coat protective coating.

• Hydro Express quick ship.

• Integrally Molded Waterfall Fill Spout

• Recirculating option for Waterfall Spout
Ето инструкция за монтаж на самото корито > http://www.hydrosystem.com/hydro4/install/

Поблема е намирането на подходящите части.

Да, ако може тел на лично, ако е от София продавача.
Rumen Iankov написа:
Имам познат който продава джакузи на което не му работи мотора.Ако те интересува мога да ти дам тел. :)
MASTER - специалист
Все си мислех, че ще се сетиш да пуснеш едно търсене на на Експрес гаранцион в Гугъла. :-D :-D

За цени предполагам обачеще се ориентираш къде да звъннеш. :lol:

http://www-bg.aquatec-bg.com/?81&02&96251

Продават се елементи все още в Експрес гаранцион.

Арматурата за пълнене, кранове, подвижни душове трябва да си потърсиш в магазините за санитарна арматура, има огромен избор.

Ваната която си показал е подходяща за такъв монтаж, поне на пръв поглед, има достатъчно място за подреждане по нея на арматура.
ALEXONE™ - специалист
благодаря лнка ми бе много полезен =D>
Понеделник ще им се обадя да се информирам.
jakuzi - специалист
Успя ли с ваната ? Научи ли номера? :?

Тема "Направиви си сам хидромасажна вана.Как става номера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: