Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Дет се вика никой не се е родил научен. Аз и мой колега решихме сами да направим ремонт в банята ми. Е, направихме го, а и стана много красиво. Обаче...нали сме лаици, та не махнахме блажната боя. Само я намазахме с бороконтакт и налепихме плочките. И сега проблем - отлепиха се. Материала си е върху плочките заедно с борото и боята. И така - вече имам чисти от боя стени, но нямам плочки върху тях. И сега "ке си ударам ножа". Мислиме да нанесеме много тънък слой материал и пак да ги залепиме. Ама не знам дали ще стане. Дайте съвет.
Time2Burn - специалист
Взимаш флексчето с диамантината, слагаш една фанелка на устата и започваш да драскаш различни черти по боята, докато не се покаже бетона. След като се убедиш че си махнал поне 70 % от боята, и си стигнал до бетона, купуваш си лепило от типа "Флекс" препоръчвам Боро или Вебер и почваш да лепиш. Ще имаш голям успех, казвам го от опит. Чао
Тани - модератор
Доколкото разбрах иска да налепи старите плочки заедно с материала по тях :? Но те не са ли се раскъртили една спрямо друга като ги махахте![/i]
masteradmin - майстор
може със санитарен силикон ама си е играчка
Time2Burn - специалист
не бе, няма вариант за старите плочки. тоест не си заслужава прахуляка да ги чистиш, по - добре нови

Тема "Грешка в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: