Заради пишман-майстори и мояга женска некомпетентност прага на банята откъм коридора прилича на нищо. Отгоре е направен с плочките от банята, а отдолу - с тези от коридора. Плочките - назъбени, по средата - крива, ужасна фуга. Когато казах на майсторите, че не ми харесва така, те ми казаха: "Ми що не си казала, че искаш лайсна?" Е, аз откъде да знам, че се слага лайсна?
За да се сложи лайсна обаче, трябва да се разбият плочките, което хич не ми се иска, защото жилището е ново и три месеца се разправям с довършителни работи, които окончателно ме довършиха.
Та, питамето ми е, има ли някакъв вид декоративна, лепяща се лайсна, която да лепна в тази фуга и да не е толкова фрапиращо грозно?
За да се сложи лайсна обаче, трябва да се разбият плочките, което хич не ми се иска, защото жилището е ново и три месеца се разправям с довършителни работи, които окончателно ме довършиха.
Та, питамето ми е, има ли някакъв вид декоративна, лепяща се лайсна, която да лепна в тази фуга и да не е толкова фрапиращо грозно?