Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
PPP - специалист
Заради пишман-майстори и мояга женска некомпетентност прага на банята откъм коридора прилича на нищо. Отгоре е направен с плочките от банята, а отдолу - с тези от коридора. Плочките - назъбени, по средата - крива, ужасна фуга. Когато казах на майсторите, че не ми харесва така, те ми казаха: "Ми що не си казала, че искаш лайсна?" Е, аз откъде да знам, че се слага лайсна?
За да се сложи лайсна обаче, трябва да се разбият плочките, което хич не ми се иска, защото жилището е ново и три месеца се разправям с довършителни работи, които окончателно ме довършиха.
Та, питамето ми е, има ли някакъв вид декоративна, лепяща се лайсна, която да лепна в тази фуга и да не е толкова фрапиращо грозно?
lenko71 - специалист
Това харесва ли ти?

Прикачен файл

Clipboard.jpg
Clipboard.jpg (27.64 KиБ) Видяна 3059 пъти
PPP - специалист
Да, върши работа. Къде има такива и с какво се лепи?
Проблем ли е, че ъгълът на прага не е прав, а скосен?
lenko71 - специалист
Доколкото разбирам (от постовете) си от Бургас (може и да греша). Има ги в Masterhouse, Бриколаг, Атаген...Има по 2.5м и по 90см., има и други модели. Взимаш каквото ти хареса, изрязва се по размера с ъглошлайш и се лепи със силикон какъвто ти падне - само да не е акрилен.
PPP - специалист
lenko71 написа:
Доколкото разбирам (от постовете) си от Бургас (може и да греша). Има ги в Masterhouse, Бриколаг, Атаген...Има по 2.5м и по 90см., има и други модели. Взимаш каквото ти хареса, изрязва се по размера с ъглошлайш и се лепи със силикон какъвто ти падне - само да не е акрилен.
Благодаря, ще проверя в Бриколаж. От София съм. :)

Тема "Праг на банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: