Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
stevebradata - специалист
Здравейте искам да попитам купиш си бойлер на Светлю Шишков 150 литров хоризонтален стоящ на крачета но регулатора за температурата е вътре и трябва да лягам под бойлера да отварям капакаи тогава да намалявам :) или увеличавам докато разбера на коя страна какво става :) та въпроса ми е дали някои има такова чудо и дали може да изкарам регулатора отвън в средата на капака от долу има отвор дали там да не прокарам регулатора дали някои го е правил ?
2v6 - майстор
stevebradata написа:
Здравейте искам да попитам купиш си бойлер на Светлю Шишков 150 литров хоризонтален стоящ на крачета но регулатора за температурата е вътре и трябва да лягам под бойлера да отварям капакаи тогава да намалявам :) или увеличавам докато разбера на коя страна какво става :) та въпроса ми е дали някои има такова чудо и дали може да изкарам регулатора отвън в средата на капака от долу има отвор дали там да не прокарам регулатора дали някои го е правил ?
Аз не съм го правил, но имам подобен бойлер (на Шишков) и термостата е точно така.
С дълга капилярна тръбичка е и си е за дистанционно регулиране. Според мен не е проблем да се премести на капака и да му се сложи едно "копче" за по-лесно въртене с ръка.
Все пак е хубаво да направиш нова дупка, леко странично на капака, та ако протече нещо случайно да не улее термостата :!:
stevebradata - специалист
мерси :-D така и мисля да направя

Тема "бойлер Светлю Шишков" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: