• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Какво правим, когато сифонът е по-ниско?
rulom - модератор
Какво значи "по-ниско"?
По-ниско от кое и с колко?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Според мен по-важно е какъв е сифона :wink: ...
Разбихме половината под на тоалетната. м. прокара нови тръби натъй и на инак и сложи сифон.... Обаче, сега като подвеждам наклона и установявам, че всичко точно, но без плочки. Демек сифонът ми е с плочка нагоре. Намам как да смъкна сега другото ниво. не че точно на тоз обект ми пречи сифон 8мм по-на ниско. Пък и е встрани, до стената. Селско, но не е баш болка. Ааако има начин да повдигна, примерно с някакъв пръстен ?
Не му знам точно модела. Има си подвижна пластмасова шчка-преливник, отгоре квадратна плочка, в която влиза кръгла.
rulom - модератор
Ми щом горната част е подвижна, изрежи си някакво пръстенче(примерно от пвц) подложи замажи хубаво с лепило и готово.Ако не е подвижна горната част, взимаш същия сифон и режеш горните 8-10 мм. и ги ползваш пак по същия начин.
chapara - майстор
rulom написа:
Ми щом горната част е подвижна, изрежи си някакво пръстенче(примерно от пвц) подложи замажи хубаво с лепило и готово.Ако не е подвижна горната част, взимаш същия сифон и режеш горните 8-10 мм. и ги ползваш пак по същия начин.
Има си готови лъскави плочки,няма какво да реже за да се съсипе сифона.Но темата е поучителна,а не реалност от битието.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
rulom написа:
Това ще е! Нямах увереност, че е правилно. Благодаря!
chapara, няма (и не мога) да режа сифона, нооо ще му намеря пръстенче... Какви са тия "готови, лъскави плочки"?
rulom - модератор
chapara, прав си и за лъскавите плочки става и така и така, въпроса е ако сифона е избран от клиента и иска точно този....иначе е важен крайния резултат :wink:
n_a написа:
......
chapara, няма (и не мога) да режа сифона, нооо ще му намеря пръстенче... Какви са тия "готови, лъскави плочки"?
Показал ти ги е в линка по-горе :
Изображение
chapara - майстор
Нещо четеме през редовете приятелю :razz: .Има ги и в "Инокс".А с тръби фи70 работят ел.техниците по външно полагане на кабели.Имам си една тръба и кога ми потреба си режем пръстенчета от нея :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Баш ми е тази решетката. Начи казвате да взема още една? Ок.
И не е фи 70 обаче.
  • 1
  • 2

Тема "проблем със сифона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: