• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Хора,помагайте!Имам следния проблем от няколко дена започна да тече вода под тоалетната чиния.Интересното е че това става само сутрин и то дори без да съм ползвал тоалетната.На всичкото отгоре с огромна погнуса забелязах някакви малки черни червейчета да идват с водата.Вчера реших да уплатня със силикон , но днес пак изби от някъде и протече.Почнах да се чудя дали не е спукана чинията някъде и дори и да го уплатня успешно да почне влагата да се просмуква в пода,което май не е голям проблем защото съм на 1 етаж и няма на кой да капя .Чинията е с вертикално оттичане и ще се радвам на всяка ваша помощ.
chapara - майстор
Демонтаж на чинията,за да видиш и отстраниш проблема,със силикона няма да решиш нищо:!:
bullet - специалист
Е, щом се просмуква вода, трябва де е пукната, иначе няма откъде. Следователно, както каза колегата по-горе трябва да се демонтира чинията и... най-вероятно нова.
А някаква идея какви са тези червейчета и от къде са се появили? :?
silllveto - Майсторица
Има ли канализация, да не връща вода от яма или нещо такова :?
има канализация и не ми е ясно дали не връща вода и от там да идват.
lenko71 - специалист
Май канализацията ви е тръгнала да се запушва. От подовия сифон не избива ли понякога?
досега не е избивала вода от сифона.дано и да не стане... :)
chapara - майстор
За червейчетата,теча е отдавна.Може да не е спукана,а да се е прецакал маншона отдолу.А както си на първия етаж,може наистина да сте тръгнали на запушване и при теб да връща фекалии.Демонтаж :!:
mehanika - напреднал
при долно отичане слабото място е прехода чиния канализация там ти е повредата и съвет при възможност монтирай чиния задно отичане
  • 1
  • 2

Тема "Голям проблем !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: