Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sladi4kia - напреднал
Преди около 8 месеца намерих един майстор да ми налепи плочките в банята и коридора.Залепи ги и дойде време за фугиране,но той каза--Охххх най мразя да фугирам.А аз го питам защо,той ми каза че вместо да фугира ще налепи еди колко си квадрата с плоаки,което му е по добре.Та така,проблема ми е,че фугите не ги направи добре,най-вече по пода.Как могат да се поправят тези фуги?Трябва ли да се премахне тази фуга и да фугирам наново,с какво се маха и т.н.Ако имате и снимков материал ще бъде добре.Благодаря ви.
Теди - специалист
Дай снимки да видим за какво иде реч и как да ти помогнем евентуално.
pipbel - майстор
но той каза--Охххх най мразя да фугирам.
че то фугирването най приятното и лесно нещо бе джанъм.....
Дори на жената и е кеф да го прави
ба си майсторята, и отде ги изкопавате такива :?
sladi4kia - напреднал
Ми дядото ми го намери,и айде да не откажеш и така.Днес ще направя снимки и ще ви покажа.
BLUEFEN - специалист
а парите кой ги даде ????????
другия път като вземат да ти се месят в работата вземи 1 ПО-ДЕБЕЛА тояга и карай наред !!!!!!!!!
sladi4kia - напреднал
Ами аз ги дадох.Давам 750 лв за плочки и 1700лв да ги налепи тоя дебелак.
chapara - майстор
За мразенето ,как да е,ма едното върви с другото."Една перфектно налепена баня-може да се развали с лошо фугиране и една лошо наредена -може да се оправи с добро фугиране".Тази крилата фраза,не е моя. :wink:

Инак мъка,взимаш една ножовка(лист) и внимателно по дължината на фугите я плъзгаш да изкопае старата фугировка.Покрай стените с макетен нож(внимавай за гланца ,защото металът пише по него).После префугирай и заснеми как са правени нещата за идните поколения,защото няма да си първия,нито последния :wink:
Успех :)
solo5 - майстор
sladi4kia написа:
750 лв за плочки и 1700лв да ги налепи тоя дебелак.
даде 1700лв на майстор, който не иска да фугира :?
sladi4kia - напреднал
Бе направо,яд ме е като куче
solo5 - майстор
аз ако имах толкова за даване щеше да извикам Видрата :roll:

Тема "фуги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: