Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
karamundi - специалист
за какво дойдоха какво стана заради едни тръби разбиха къщата за сега само снимки после коментари :x
Последна промяна от karamundi на ср ное 18, 2009 7:57 am, променено общо 1 път.
vidrata - специален-специалист
Мундиии мунди голям ч.п те чака :lol: :lol: :lol: .

Ама дано стане хубаво.И пускай по-редовно снимки , че да отстраняваме грешките на време. :-D
rulom - модератор
vidrata написа:
......... да отстраняваме грешките на време. :-D
После е по-добре :-D
emil_v r - майстор
Ужассс . Мразя да ме налазват майстори . Обичам аз да налазвам. :evil:
vidrata - специален-специалист
rulom написа:
vidrata написа:
......... да отстраняваме грешките на време. :-D
После е по-добре :-D
Ааааааа не така не така.По-добре ама нали тук бяхме за да помагаме и т.н и т.н. :lol: :lol: :lol:
Не се отмятай приятелю Ру.....
Стефан - майстор
Е, сега вече дано разберете какво значи да ви налазят майстори :lol: Пожелавам на Емо, и всички майстори като него да го налазят точно такива майстори като тях самите. И това не е продиктувано от злоба, а от собствените Ви постове. Алеко го е казал преди повече от 100 г. - Каквото повикало, такова се обадило! Дано принципа на бумеранга проработи.
emil_v r - майстор
Ми точно днес ме лази заварчик .
Иска ми 50 лв за аргонова заварка , толкова похарчих само за несполучл. ми опити .
Толкова бях доволен , че му отнесох освен парите и най- скъпата бира която имаше :-D
Бъдете корумпирани !
Аз пък лазих един ,с една каминка ... с изкл. лоша слава , но ми говори на Емо , и майка ми не се обръща така .
Просто Стефане нямаш подход към нас .

Бъди корумпиран.

Какво иска майсторът ?
- Майсторът иска 3 неща - пари , пари , и черпене. :evil:
Някоя мазна усмивка не е излишна :) :)
Тия които ги лазя винаги ми пускат мазни усмивки :)
Стефан - майстор
Емо, ако беше ми се обадил, това щеше да ти излезе без никаква стотинка. Гаранция! Следващия път се обади. И ще се увериш, че не се шегувам.
karamundi - специалист
бе не знам за другите ама тия... ще пусна снимки на продългението че сега изнасям боклук много са зле :x

Тема ".." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: