Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
iveliks - специалист
Колеги трябва да сложа прав сифон в банята и незнам какво да гледам да има ли водна тапа ,има такива който са на пуш система затварят се и се отварят с натискане. Та моля помагайте.
laki1968 - специалист
iveliks написа:
Колеги трябва да сложа прав сифон в банята и незнам какво да гледам да има ли водна тапа ,има такива който са на пуш система затварят се и се отварят с натискане. Та моля помагайте.
даа,тия с натискането дето струват по 5лв. на 3тия месец се прее.ват,има същите ама с капаче дето се сваля -те по стават
iveliks - специалист
относно цената не мисля ,че този който съл гледал е 5лв но и затова питам става ли като искам да кажа че този сифон не е основен и ще върши работа само при миене на банята защото имам душ кабина и се надявам тя да си върши работата и водата в нея да се оттича там,проблема който истъкнаха в магазина за този вид сифони е че капачката леко надстърча и можело да си съсипеш пякой пръсткогато стърчи
laki1968 - специалист
от варовита вода ,песъчинки,косми и тн. пружинката заяжда-вервай ми не слагай тоя китаиски ментак
iveliks - специалист
Ок а какъв друг и да не мирише от него
laki1968 - специалист
po princip всички сифони трябва да са проектирани така че да не миришат...има подобни на тоя с капаче ....иди в магазина и продавача ш те светне
vidrata - специален-специалист
Виж сега аз как ги решавам тея бани с 2 сифона.Какъвто и да сложиш водата лятото се изпарява бързо и смарди.Освен ако не е такъв какъвто си гледал или тоя десния, аз слагам такива по-читави ми се виждат.В нас имах повдигащ се, строши се и сега съм с другия(то е самата решетка де инак отдолу си е нормален сифон)

Май не се вижда хубаво на едната затова още една.

Прикачен файл

Сиф 1.jpg
Сиф 1.jpg (59.95 KиБ) Видяна 4149 пъти

Прикачен файл

Сифони.jpg
Сифони.jpg (58.59 KиБ) Видяна 4151 пъти
iveliks - специалист
а този със завъртане на решетката стават ли .
laki1968 - специалист
е тва е сифон за 3.50 от сичко по1 лев :-D

Прикачен файл

o.jpg
o.jpg (118.08 KиБ) Видяна 4061 пъти

Прикачен файл

n.jpg
n.jpg (155.97 KиБ) Видяна 4061 пъти
vidrata - специален-специалист
iveliks написа:
а този със завъртане на решетката стават ли .
Точно такива съм ти показал пич.

Тема "прав подов сифон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: