• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
diyan - помощник
КАК ДА УПЛЪТНЯ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ КАЗАНЧЕТО И ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ??? ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ СЛАГАМ СИЛИКОН И ВСЕ ПРОТИЧА :sad:
lenko71 - специалист
Махни всичкия силикон дето си слагал!. Има един пръстен, който се слага около "гайката" която държи арматурата за казанчето. Другите уплътнения са на двата болта (отвътре).
П.П: за нов ли става въпрос или за ремонт?
diyan - помощник
lenko71 написа:
Махни всичкия силикон дето си слагал!. Има един пръстен, който се слага около "гайката" която държи арматурата за казанчето. Другите уплътнения са на двата болта (отвътре).
П.П: за нов ли става въпрос или за ремонт?
ДА НОВ Е МОНОНБЛОКА. ПРОДАВАТ ЛИ СЕ ОТДЕЛНО САМО ПРЪСТЕНИ ??? ЗАЩОТО ОРИГИНАЛНИЯ КОИТО БЕШЕ В КОМПЛЕКТА СЕ ДЕФОРМИРА.
lenko71 - специалист
Ако е само деформиран (не скъсан) мисля че не е проблем. Отделно не знам дали се продават, малко ме съмнява.
Може да пропуска през болтовете...ако нещо си объркал...
PS: Пиши с малки букви ако обичаш
diyan - помощник
lenko71 написа:
Ако е само деформиран (не скъсан) мисля че не е проблем. Отделно не знам дали се продават, малко ме съмнява.
Може да пропуска през болтовете...ако нещо си объркал...
PS: Пиши с малки букви ако обичаш
ок ще видя какво ще направя
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Изображение
Нещо такова е. И НЕ тече и капе през него. Първо се нанизва на тръбата, после се вкарва във входа на казанчето.
Това от снимката е за отходните води. Показвам оребряването, то е важното. Гугъл не ме пусна в сайта с маншоните (болен бил)
chapara - майстор
Доста си далечко ,инак имам такива :?
Вземи от изолацията за тръби черната,но за по голям цолаж,разцепи я и си изрежи,има и на листове ползват я за обезшумяване на вентилационни тръби,дебелината трябва да е най-малко 10 мм. :wink:
А за болтовете имаш едни конусовидни гумички,които се поставят отвътре на казанчето с острото към казанчето и се стягат здраво за да се приплескат и уплътнят.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
chapara, крайно време е да се разходиш из съвременен ВиК магазин.
Е, излъгах го, сайта
Изображение
chapara - майстор
n_a написа:
chapara, крайно време е да се разходиш из съвременен ВиК магазин.
Е, излъгах го, сайта
Изображение
Та само в Русе ли има такива,нещо не те разбрах,а иначе сайт се пуска така

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:WB_z ... f110pr.jpg
chapara - майстор
А и n_a
,май не си схванал за коя гума пита колегата,за тази между казанчето и чинията на моноблок,а не за отводняването :lol:
  • 1
  • 2

Тема "МОНОБЛОК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: