Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
medel76 - специалист
Купих вентилатор за банята, но само 2 см от него влиза в тръбата останалата част е отвън нея. Моля, кажете с какво да го закрепя или залепя.
Ето снимка дали съм успяла кой знае
http://img202.imageshack.us/img202/3073 ... anq005.jpg
EDI - майстор
Целия трябва да влезе, за да стане работата. :lol: За да се скрият кабелите и отворите за тях, махай тази тръба и сложи по-широка, след което по диаметъра с малко силикон и готово.
medel76 - специалист
а каква ширина има тръби за да станат на вентилатора който е 120мм оранжевия цвят е тръба на коят оставяше стария вентилатор, който беше и той 120 мм,асега неще... :sad:
pavkatay - майстор
според мен трябва да пипне и някой, който няма такъв красив маикюр... :-D
EDI - майстор
Опитай да престържеш или прешлайфаш вътрешния диаметър и тогава опитай да го вкараш пак.Може да мазнеш с нещо, за да влезе по-леко.
solo5 - майстор
pavkatay написа:
според мен трябва да пипне и някой, който няма такъв красив маикюр... :-D
хахахахахаха :lachtot: може да спадне размера ли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jakuzi - специалист
medel76 написа:
а каква ширина има тръби за да станат на вентилатора който е 120мм оранжевия цвят е тръба на коят оставяше стария вентилатор, който беше и той 120 мм,асега неще... :sad:
Оранжевата тръба е 110 или 125мм.Няма 120мм.Провери диаметъра на вентилатора,ще се наложи да го смениш !!Другият вариант-майсторлък :)
medel76 - специалист
Значи измерих тръбата и е широка 12 см и толкова е висока.Предният вентилатор беше някакъв ,,Aliberti S 12 ,, беше станал добре на тази тръба този е 120 мм,ако има тръбая 125мм новият вентилатор щеше да стане.А за маникюрите не ми пречат ,работя само с ръкавици.Харесва ми и аз да се занимавам понякога с тези неща :)
pavkatay - майстор
за маникюра имах предвид някой, който няма-т.е. обади се на приятел. не подценявам жените, даже миналото лято един от работниците ми беше сестрата на един приятел- работи момичето нищо, че е на 19г - то за да правиш прозорци се иска сила само в няколко момента -повече е мисъл и старание-жените са по-добри в тази част. :2thumbs:

Прикачен файл

P1010983.jpg
P1010983.jpg (97.46 KиБ) Видяна 4288 пъти

Тема "вентилатор в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: