Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте! Проблемът с банята ни е от година, от както се нанесохме в жилището. Та въпросният отдушник(комин) и аз не знам как да го нарека, защото е старо строителство и едно време са палили дървени бойлери. Отдушникът(комин), беше запушен. Викнахме коминочистач, та го отпуши, но все си е така по старому не иска да дърпа и не иска имаме вентилатор, но не помага влагата се лепи, по всичко вътре кърпи,тапети просто няма къде да излезе тази влага. Като се нанасяхме направихме още една дупка в страни от тази която беше и се чудя да не е от там проблема, че са 2 дупки.
Ако някой има някаква идея за решение, моля да пише :?
Благодаря предварително. :)
milev5 - специалист
За да може да издухаш влагата през този комин , ще ти трябва доста добър поток на въздуха .
Иначе ако чакате само на свободното статичното налягане няма да стане номера .
Не знам къде сте направили новият отвор , но най добре е той да е в противоположната част на банята колкото се може по ниско , за да може целия поток да минава през помещението .
Но без перка няма да стане .
Перката да духа колкото се може повече .
Като за начало напиши какви размери ти е банята , за да подбереш добро вентилаторче .

Или както казва Мечо Пух "Колкото повече , толкова повече" :-D

Измежду другото да вметна че аз съм си монтирал статичният вентилатор на прозорчето на мазата , пасна точно .
Ако можеш да измислиш нещо по въпроса с подръчен мат'рял .
Беше се згрозил тотално , пък и сложихме климатик :-D

Тема "Отдушникът в банята." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: