Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
phoenix9040 - специалист
ДА ми препоръчате какъв фаянс да си закупя и съответно гранитогрес. Целите на занятието е плочките да са еднакви и да не са криви ,че сам ще ги правя и не искам да се тормозя :). За пода искам да ми препоръчате добра имитация на дърво ,съответно да е и на разумна цена ,че гледах едни ненормални ,но бяха само 250 лв. квадрата ,и нещо се отказах да ги взимам :).
battoni - специалист
....
Последна промяна от battoni на ср дек 02, 2009 7:53 pm, променено общо 2 пъти.
Стелко - специалист
66x13

Прикачен файл

paint2.JPG
66x13 cm
paint2.JPG (105.71 KиБ) Видяна 3191 пъти

Прикачен файл

paint5.JPG
paint5.JPG (87.66 KиБ) Видяна 3191 пъти
phoenix9040 - специалист
Аз съм от Пловдив,но не е проблем да го взема и от друг град.
ДА за това от горната снимка говоря,от къде примерно мога да го взема.
battoni - специалист
....
Последна промяна от battoni на ср дек 02, 2009 7:52 pm, променено общо 1 път.
phoenix9040 - специалист
Е определено беше много полезен Благодаря. В Пловдив го има на 20 места ,ами нали се сещаш ,че щом пиша в този форум може би това трябва да значи ,че или не съм намерило нещо подходящо, или това което съм намерил е скъпо, или не знам нито едно от тия 20 места,или ме знам кой точно да закупя и т.н. Много благодаря за изключително полезнотото ти изказване ,но все пак ако някой реши да помогне нека да пише.А компетентните специалисти като тебе които знаят по 20 места за това което търся и не казват нито едно в крайна сметка проста да не спамят. Благодаря за разбирането.
battoni - специалист
Опс-извинявай,ако сам те зегнал, [-X погледни при колегите на 6'ти септември,пешеходната пьтека с-у Била , има със сигурност. п.п.Трия другите си мнения -да не ти спамя темата.
phoenix9040 - специалист
Благодаря ,и извинявай ако съм бил малко по рязък. Все пак някой да ми помогне като даде съвет как да разпозная добрия фаянс от гадния.

Тема "Съвет за Фаянс и гранитогрес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: