Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
djface - напреднал
Здравейте! Проблема е следния- завърших си банята всичко си беше ок, едната от стените /външната/ намазах с някакъв грунд доста гъст около 14 лв. беше кофичката в Бриколажа ми го препоръчаха, но не си спомням марката точно. Та намазах с този грунд, кафяв на цвят, а останалата част от банята намазах с розовия всеизвестен грунд. Всички плочки си бяха ок, но след известно време след около месец- като чукна на тях и те удрят на кухо. Останалите са си добре. Точно където е този кафевия грунд бият на кухо. Въпроса ми е това да ли е голям проблем, мисля че проблема идва от грунда, и дали ще паднат плочките. Някакви идей? :sad:
sasooooooooo - "специалист"
Защо си мазал с различни?
Розовия, както му викаш, е Боро Контакт.
Кафевия с пореста структура ли е? Звучи ми като някаква хидроизолация.
Всички плочки ли са на "кухо", на 100%?
djface - напреднал
Ами кафевия е като смола става едно такова странно, ами дават го за бани и на етикате като четох така пишеше. А намазах само външната стена на банята защото нямаше да стигне. За плочките не мога да разбера дали са на 100 % кухо, но доста си бие на кухо, и пак казвам там където е това кафявота, а където с розовия грунд всичко е 6 точки. :o Не мога да си го обясня :?:
ebahti - майстор
нищо не можеш да направиш вече....така че споко-ползвай си банята със здраве......може да се надуят и паднат след известно време,аааа може и да ти изкарат 20год. и повече
djface - напреднал
Не аман от икономии ами аман от смотани материали. Това е някаква хидроизолация има я още на Бриколажа струва 15 лева ама е е....ти та...к хидроизолацията, ако не я бях слагал всичко щеше да си е ок. Другите плочки не са мръднали.
Благодаря на всички отзовали се.

Тема "Малко съвети от какво може да е?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: