Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
andrian.ivanov - специалист
Купих син нов апартамент ново строителство и с фирмата съм се разбрал да ми изкарат банята и някои неща по стаите. От 2 този месец работят по него и до 26 ще е готов Започнаха банята от тухла сложи се гибс картон и фаянс от пода до тавана с лайсна в края. Стана мн красиво в жълт кафяв цвят е съжалявам че в момента неразполагам със снимки но и мивката и т.чиния не са поставени. Мисълта ми с която започнах темата е в това че в повечето бани които разгледах тук теракота се лепи по диагонал при мен е ред или просто това е въпрос на вкус? Фаянса ми е правоъгълен теракота квадратен.
Последна промяна от andrian.ivanov на съб фев 13, 2010 11:35 pm, променено общо 1 път.
сола 180 - специалист
Пич пишеш със страшно много грешки.

И кво ако не е правилно ?Ще го изкъртиш ли?Не се коси късно е вече, както е така ще е.Важното е да ти харесва на теб. :-D :-D :-D
torbalan - Дървен философ
въпрос на вкус си е...
andrian.ivanov - специалист
сола 180 написа:
Пич пишеш със страшно много грешки.

И кво ако не е правилно ?Ще го изкъртиш ли?Не се коси късно е вече, както е така ще е.Важното е да ти харесва на теб. :-D :-D :-D
Извинявам се за правописа но често сменям клавиатурите ми с някакви 100 200 лв -понеже играя и буквите винаги са на различни места и не винаги свиквам с това, както и да е. Преди малко се порових из каталозите на Versace и двата вида редене са правилни така че някой, ако има подобен проблем да не се притеснява в бъдеще :)

Изображение
Изображение
bisplus - специалист
По диагонала се лепи или ако на собственика така му харесва или най вече в случаите когато банята е с ромбовидна форма.
ebahti - майстор
споко.....няма да се притесняваме :-D

Тема "Правилно ли ми е нареден пода в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: