Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
wizli - специалист
Здравейте,
гледах различни мебели за баня от ПВЦ и ми се вижда космическа цена за едно шкафче - 300 лв, за колона 500 лв.
като става въпрос за СИМОНА 16 мм, мисля че материалите няма да са толкова скъпи, бих си направил сам мебелите, ама нямам възможност вкъщи да китвам и шлайфам... Видях че някои фирми дори се изхитрят да лепят ПВЦ кант по детайлите, та въпроса ми е :
някой знае ли какъв кант и как се лепи върху пластмасата?
iveliks - специалист
колега ако канта е олепилен става с духалка и притискане а защо мислиш да кщантираш само с шлайфане на кантовете няма ли да стане като се има впредвид че след това се грундира и шлайфа и после боя .А имаш ли идея от къде да си намеря Симона 16мм за по тънки знам но 16мм?
wizli - специалист
поръчвал съм екструдирано ПВЦ до 22 мм от Маус, ама нарязан вече, в Васкони / Дружба/ имат до 16 мм, другото място е МикроАсу.
wizli - специалист
Та така, да довърша темата с ПВЦ шкафчета:
шкаф за под мивката си поръчах в Амик - Интер, понеже по мои размери и с 2 избрани цвята = 380 лв.
монтаж и изрязване на отвори за ВиК от мене.
горно шкафче с огледало поръчах в ПРАКТИКЕР, АМИК'94 фирмата, 280 лв. в избран от мене цвят.
Дълго си мислех дали да поръчвам или да си го направя сам, сметнах че ще струва около 150 лв. материалите без боя,
та реших да не се занимавам, поръчах
Изображение
След 5 седмици ми се обаждат - готов е, елате да го вземете от Практикер.
Плащам, взимам, отварям на място: едното огледало е с 5 мм е по-късо, боята се е разляла по ръбовете, вратичките се разминават леко...
ВЕДНАГА СИ ИСКАМ ПАРИТЕ ОБРАТНО, добре че в ПРАКТИКЕР това не е проблем, обещават да коригират шкафчето и да ми се обадят.
След 2 седмици плюх на тия /АМИК'94/ и се хванах сам,
равносметката е 98 лв. за 16мм ПВЦ и рязането, 20 лв. огледалото, пантите и дребни, тотал 120 лв.

Без боя и няма да има.
Изображение

Тема "кант за мебели за баня от ПВЦ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: