• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sani001 - помощник
Давайте мнения-хубави и не чак толкова.Кое е добре и кое ни.То ясно,че вече енаправено,но за урок дето се вика.Най-вече за тапетите.Изображение
Тани - модератор
Дано да си по-добър майстор , отколкото фотограф - нищо не разбрах :)
sani001 - помощник
Нито съм майстор,нито чирак.Чета този форум от доста време и виждам,че давате добри съвети.Това ще е бъдещата ни баня.Снимката е направена от вратата на банята.В нея не работил майстор.Нишата е било прозорец,който са го умалили,но оставили ниша.До него сложихме душ кабина затворена от всякъде.Стените са с тапети.Искам вашите професионални мнения за това,което сме направили.Дали ще е практично или да очаквам неприятни резултати.Най-вече ме притеснява влагата как ще се отрази на тапетите.
chapara - майстор
Дори и така не мога ти помогна :lol:

Изображение
sani001 - помощник
:cry: Ще се постарая да направя по-хубава снимка и ще ви покажа.
Тани - модератор
Вентилатора на душкабината къде ти отвежда водните пари?
sani001 - помощник
Тази кабина няма вентилатор.Има около 1см разстояние между стените и тавана.Аз карах мъжът ми да сложим вентилатор на стената(незнам как се казва),но той е твърда глава и каза че можело и без.За това ме притеснява че парата,която ще излиза от нея,прозорчето няма да може да я отвежда навън.
jakuzi - специалист
Тани написа:
Вентилатора на душкабината къде ти отвежда водните пари?
1.В помещението (банята)-лесен и лош вариант
2.Изведен към вентилацията на банята-малко трудоемко и добър вариант,но почти никой не го прилага.

Ха докато пиша има отг.
3.Още по-лош вариант:без вентилатор
Тани - модератор
Дано поне не е бил твърда глава и при избора на тапети :) Хартиени ли са или са специално за баня? С какво са лепени?
sani001 - помощник
За баня са(поне така ни казаха в магазина)Доста по-дебели са от другите и имат нещо като гумирано покритие.Сами си ги лепихме върху гипсокартон с лепило за тапети.
  • 1
  • 2

Тема "Душ кабина в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: