• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Niki72 - специалист
Помещението е със следните размери 117 см х 100 см, обаче има едни дебели тръби които го стесняват от 100 на 87 см и ако се облечат с гипсокартон тези тръби, ще остане още по-малко...сигурно 70см На снимката се вижда и къде са входовете за мръсните канали - малко по-напред от стената с тръбуте за чистата вода- на 32 см. Мисля да махна тези поцинковани тръби и да сложа такива с алуминиева вложка. Ще може ли и как/къде да се сложи моноблок и някаква много малка мивка?-гледам направили са изводи за чистата вода.
Изображение[/img]
Изображение
viko01 - специалист
Ще можеш стига да го направи някои маистор .В и К е направено преди 10 години когато сме били млади.Първо водомерите се чупят нагоре директно след щранга а тези толкова много 110-ки ми е чудно за какво са малко преустройство и на тях няма да е зле .Кенефа челно срещу вратата а мивката на дясната стена плътно до кутията.Ако искаш нещо ефектно си търси майстор.
jekasus - майстор
Ще вградиш една структура за вграждане в стената на заден план Изображение и като гледам тръбата ф110 зад нея е пак мръсен канал .Връзваш структура към нея . Има тесни мивки около 20 см, за нея не мога да преценя от двете снимки,все ще има местенце. :)
viko01 - специалист
А стената няма ли да падне с тия четворки на кестерме виждам я цялата долу ако слага щендер.А колкото до GROHE са номер едно.И за транспортната планка дават 25 кинта така и кяр за майстора.
jekasus - майстор
Ако рушиш с големия чук ще падне :lol: онзи ден вградих структура на Геберит в стена от тухли-двойки без никакви проблеми (клекало стоящо)
viko01 - специалист
Ти си бил цар .И как го окрепи отгоре само с пияна ли.А и 12 см да го вградиш си и принц
jekasus - майстор
Мазилката както никога беше добре,силничка :lol: И все пак не носи нищо освен водата ,клекалото нали стоящо!!! За всеки случай подсилих от към лицето с мрежа за замазки. Пяна само за врати ползвам.
nikibi - специалист
Можеш да направиш вьтрешна кутия в стената и да вмькнеш мивката вьтре. Реално са достатьчи около 65см широчина на помещението за да няма проблеми. Няколко хотела сме правили по тоя начи и не е чак толкова зле. Даже си има и душ батерия, само кьдето не можеш да махаш с рьце, обаче има специфичен чар и придава чувство за уют в тия курници. Мога да ти изровя снимки ако те интересува
Niki72 - специалист
jekasus написа:
Ще вградиш една структура за вграждане в стената на заден план Изображение и като гледам тръбата ф110 зад нея е пак мръсен канал .Връзваш структура към нея . Има тесни мивки около 20 см, за нея не мога да преценя от двете снимки,все ще има местенце. :)
Тази структура за вграждане ми се вижда скъпа-аз търся някакво евтино решение. Зад ф110 -да там тя е друга ф110 зад стената(стената не е докрай -има пролука). Там е кухнята и там си има ф110 освен там да се бодне канала на тоалетната-май точно там му е мястото.Там има и други тръби за парно -те и без това ще се крият зад картон. По принцип не е било предвидено да има такова WC обаче после решили да отрежат от кухнята за него-на долния етжа си имат хората WC там обаче те нямат тераса и не им се е свила кухнята толкова.
Последна промяна от Niki72 на съб май 15, 2010 8:01 pm, променено общо 2 пъти.
Niki72 - специалист
nikibi написа:
Можеш да направиш вьтрешна кутия в стената и да вмькнеш мивката вьтре. Реално са достатьчи около 65см широчина на помещението за да няма проблеми. Няколко хотела сме правили по тоя начи и не е чак толкова зле. Даже си има и душ батерия, само кьдето не можеш да махаш с рьце, обаче има специфичен чар и придава чувство за уют в тия курници. Мога да ти изровя снимки ако те интересува

Да, ще са ми от полза тези снимки-благодаря предварително.

viko01 тези многото 110-ки са въздуховоди - за всеки апартамент по 1бр. Аз съм на последния етаж и мойта въздуховодна 110-ка се подава малко от тавана на WC-тo -не се вижда на снимките. Няма как да ги преустроя освен да ги обединя в една ама кво ли ще стане :shock: Освен да се лепне един картон върху тях-както са си сега...
  • 1
  • 2

Тема "Ще мога ли да събера тоалетна чиния и малка мивка в това WC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: