• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vladuicho666 - напреднал
колеги някои слагал ли е такъв смесител,и как се връзва.......след време дали дава дефект?

Прикачен файл

smesitel.jpg
smesitel.jpg (21.09 KиБ) Видяна 4991 пъти
mladkal - майстор
Няма вечни неща..След време и ние самите даваме фира... Красиво е, но е неудачно за поддържане -особенно ако водата ви е по-варовита, като нашата в Стара Загора. Съвет, ако го монтираш под умивалника го свържи със спирателни кранчета комбинирани с филтър. Така ще предпазиш "керамичната" глава от дребни песъчинки, които да я съсипят бързо, бързо!
Желая успех!

ПП. Предпочитам да слагам смесители на родната Видима или в най-лош случай на Форма...Избягвам неща от незнает производител и с недоказана репутация... Вода, главини, връзки...Да нема после с парцала и сълзи!
dundurma - специалист
родата в двора имат такъв-китайски.2 години 3 пъти на ремонт.
solo5 - майстор
mladkal написа:
родната Видима
Родната видима, май вече не е толкова родна :?
А и скоро ми направи впечатление, че повечето им неща са по-скъпи от аналогичните на Тека
vladuicho666 - напреднал
а някой друг нестандартен смесител? :?
solo5 - майстор
Първо обясни какво визираш под думата нестандартен :-D
... и до каква сума си склонен да отделиш

P.S. за баня ли ти трябва?
Последна промяна от solo5 на пет апр 02, 2010 6:25 pm, променено общо 1 път.
Rumen Iankov - специалист
Много нехигиенична работа.
mladkal - майстор
Соло, у наше село ТЕКА нема... Форма Вита, Видима и разни китайчета дето тежат колкото съботен вестник.

4 години съм със кухненска на Форма и душ батерия пак тяхна...Никакъв проблем! Бачкат безотказно... Мисля си че при тях съотношение качество цена е най-приемливо.
solo5 - майстор
Интернет нали е глобалното село вече :-D
Иначе щом може да се мине с по-малко пари за прилично качество и аз съм фен :2thumbs:
новия12 - специалист
привет колеги...наскоро работих в един апартамент и клиентите ми току що си бяха сложили точно такъв смесител... ПЪРВО - не можеш да си измиеш лицето - неудобно е ... пробваи и сам ще се увериш защо... ВТОРО - не можеш да пуснеш по силно вода - струята се разделя на две половини и не можеш да ползваш по голям дебит - пробваи и сам ще се увериш... ТРЕТО - не можеш да пиеш вода от чешмата без чаша - пробваи и ще се увериш сам... ЧЕТВЪРТО - от варовика ти става ясно кво става по стъклото... и ПЕТО И ОСМО - оставям на колегите... желая ти успехи...
  • 1
  • 2

Тема "колеги някои слагал ли е такъв смесител?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: