• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
grammy - специалист
моля специалистите за съвет! проблема ми е , че за да монтирам аксесоари в банята по стените не желая да пробивам плочките. има ли на пазара специални лепила или силикони с които да лепя надеждно аксесоарите? плочките са гладки-гланц, аксесоарите имат равна и гладка монтажна повърхност-хром. :?
Армагедон - специалист
Във всеки строителен хипермамакет предлагат продукта, който ти е нужен, попитай консултантите вътре. Аз също си захванах закачалките и сапунерката с някакъв бързо втърдяващ силикон - фикслепило и втора година не са мръднали.
успех :o
messershmit77 - специалист
По железариите продават едно турско лепило за левче,нещо от рода на "прома"та е,има и монтажни лепила разни,струват около 10 лъва,много съм доволен от монтажното лепило бизон,успех,след монтажа задължително 1-2 бири,да си прочистиш организЪма,че много миришат пустите им химии :-D
grammy - специалист
точно това търся, но дали някой може да предложи марка на продукт, който е изпитан (за да не си играя, проба-грешка, проба...) ? :)
grammy - специалист
бизон, но за лепене на какво... и нямам проблем с химията :lol:
peter_m - специалист
А така залепени ще могат ли да се отлепят ако се наложи ... и да се изчисти лепилото от плочката. :?
grammy - специалист
точно това търся, това е крайната ми цел - ако се наложи преместване, или подмяна с друг модел да няма проблеми... :)
Хем боли хем сърби,що не щеш с дюбели,съвсем културна работа,завинтваш,отвинтваш, завинтваш...
grammy - специалист
...и да си надупча чисто новите италиански плочи 40лв/м2 , пък после да се спасявам... :|
хората на бос крак чорап обуват ,ти за едни плочки... :weedman:
  • 1
  • 2

Тема "залепени аксесоари в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: