Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Nedyalkov - помощник
Здравейте,
нов съм във форума, но тепърва започвам обзавеждане на нов апартамент и имам куп въпроси. Искам душ панел, но искам да разбера дали има начин да си купя дюзички отделно и да ги вградя още с лепенето на плочките ( да се получи вграден душ панел). Въпроса ми е по-скоро дали някой знае къде мога да намеря само дюзички отделно да се продават.

Поздрави!
Последна промяна от Nedyalkov на чет сеп 23, 2010 9:43 pm, променено общо 1 път.
8180 - майстор
Добре дошъл.
Ще си "вземеш белята" с тази идея, според мен - множество скрити връзки без възможност за ревизия/ремонт.
peter_m - специалист
Наистина ако запечаташ панела в стената ще си отвориш беля (особено с многото връзки и китайска изработка. Или трябва отзад(от другата страна на стената) да имаш достъп (не виждам как ще стане) или да направиш ниша и да монтираш панела в нея. Има панели, на които задната част е по-тясна от лицето и може да се вмъкне в ниша. Моя е този червения от снимката и стъклото е по-широко от задната част.

http://sima.bg/catalog/listing/cat/62/
Nedyalkov - помощник
Благодаря за мненията. Щом е така ще взема да се откажа да го вграждам. Повечето които влизат в бюджета за душ панел са супер гадни, пластмасови и дрънкат и ще се изчака с душ панела за сега.

Поздрави!

Тема "Въпрос за дюзи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: