• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Nedyalkov - помощник
Здравейте,
трябва да реша каква врата да сложа за банята. Тъй като има много въпроси който ме вълнуват искам да ми кажете вашето мнение. Та ще започна малко по отдалече. В жилището ще има само входна врата, една врата към спалнята и врата за банята. Та дали да са различни и 3-тре или все пак да се стремя и 3-те да са еднакви (входна врата вече има). Банята е малка и след няколко месеца ще се сложи параван, но до тогава ще се мокри вратата. Та дали да избера дървена врата или алуминиева това е големия въпрос и за период от 4-5-6 месеца дървената може ли да се скапе при по-интензивно мокрене (докато сложа паравана). Днес гледах врати ламинат в баумакс ~100лв врата + 130 каса. Цените на алуминиева врата са ~220лв. Та какво ще ме посъветвате?
jekasus - майстор
Nedyalkov написа:
Здравейте,
Банята е малка и след няколко месеца ще се сложи параван, но до тогава ще се мокри вратата. Та дали да избера дървена врата или алуминиева това е големия въпрос и за период от 4-5-6 месеца дървената може ли да се скапе при по-интензивно мокрене (докато сложа паравана).
100%
valat111 - специалист
За вилата си взех решение с врата-хармоника от ПВЦ на много по-ниска цена, около 60 лв от МЕТРО.
Nedyalkov - помощник
Добре реши се то, че ще е алуминиева врата. Някоя фирма да препоръчате? Насочил съм се към ролпласт или Валда.
ebahti - майстор
Абе аз не мога да си представя как дървена врата ще се скапе след няколко месеца от пръскане...по скоро си представям след 10-15год....ама айде карай :cool:
mim - специалист
докато сложиш параван, може да сложиш завеса, за да не ти се мокри вратата
Nedyalkov - помощник
До понеделник трябва да взема решение. Това със завесата е добра идея. След кратко проучване на цените вариантите са точно тези. Врата + каса ламинат за около 230 лв или профил алуминий за по 220лв но без никакви декори или огледала, което пък пак не ми се иска. За вратата ламинат ме притеснява повече самата каса.
piron45 - майстор
Взимай алуминиевата, тя е вечна.
ZEDYCUS - майстор
Скоро и и аз бях пред тая дилема, каква врата да сложа на банята. Накрая реших да взема пвц врата от Баумакс за 160 лева, за алуминиева ми искаха 350 лева в Пловдив. Засега съм доволен. Монтирах си я сам, беше лява, обърнах я и стана дясна.

Прикачен файл

ABCD0006.JPG
ABCD0006.JPG (157.6 KиБ) Видяна 10437 пъти
mim - специалист
решетката би трябвало да е отдолу :?
  • 1
  • 2

Тема "Избор на врата за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: