Прегледах написаното във форума и не намерих нищо свързано с бойлерите на фирма "Светю Шишков". Моля Ви да споделите мнения за бойлерите на фирмата, заслужава ли си инвестицията. Спрял съм се на хоризонтален 80 л. Благодаря Ви предварително.
- 1
- 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kire
- помощник
13 мнения в "мнения за бойлер"
masteradmin
- майстор
Смених много бойлери. Ако бойлера не е от неръждавека не го вземай. (Не бъркай емайлиран с неръждавейка) Имах и италиански и керамичен и незнам си какъв само неръждавейката издържа.
Какво да ти кажа аз съм работил в фирмата "Светльо Шишков"
Като водосадържатели са много добри!!!Имаш 10 години гаранция,
но много им куца ел. инсталацията,на която имаш 5 години гарания.
Ако имаш елементарни познания по ел. техника си вземи такъв боилер.

Като водосадържатели са много добри!!!Имаш 10 години гаранция,
но много им куца ел. инсталацията,на която имаш 5 години гарания.
Ако имаш елементарни познания по ел. техника си вземи такъв боилер.

nikivelinov
- специалист
Скоро си купих бойлер от "Светльо Шишков", но още не е монтиран- 120 л., 2 серпентини, 2 кВт. ел нагревател, 740лв. За малко, преди това щях да купя подобен от една пловдивска фирма за около 1100
Водосъдържателя (2мм дебелина) както тръбите и серпентините са от неръждавейка. Гаранция 10 години.
За ел. част - гаранцията е 1 година. Казаха ми, че нагревателя и релетата са италиянски. Че не са качествени, както каза krisobull (то и 1 г. гаранция говори същото) - не ме притеснява- това се поправя.
В комплекта се включва комбиниран клапан (предпазен и възвратен).
Изолацията е от минерална вата, кожуха е от ламарина (пловдивските бяха стъклопласт) с пласмасови капаци отгоре и отдолу.
Бойлерите са добри, според мен
За викането на ел. техник: ако нямаш никакви ел. познания, то за какъвто и да е бойлер ще викаш техник да го свърже. Това се отнася и за смяна на евентуално изгоряло реле, напр.
Ако имаш някакви познания - значи можеш и сам. Тук в подфорум Електротехника мисля, че имаше 1-2 теми за свързване на бойлери.

Водосъдържателя (2мм дебелина) както тръбите и серпентините са от неръждавейка. Гаранция 10 години.
За ел. част - гаранцията е 1 година. Казаха ми, че нагревателя и релетата са италиянски. Че не са качествени, както каза krisobull (то и 1 г. гаранция говори същото) - не ме притеснява- това се поправя.
В комплекта се включва комбиниран клапан (предпазен и възвратен).
Изолацията е от минерална вата, кожуха е от ламарина (пловдивските бяха стъклопласт) с пласмасови капаци отгоре и отдолу.
Бойлерите са добри, според мен
За викането на ел. техник: ако нямаш никакви ел. познания, то за какъвто и да е бойлер ще викаш техник да го свърже. Това се отнася и за смяна на евентуално изгоряло реле, напр.
Ако имаш някакви познания - значи можеш и сам. Тук в подфорум Електротехника мисля, че имаше 1-2 теми за свързване на бойлери.
Тани
- модератор
Тази сутрин родителите ми ме изненадаха неприятно , като ми казаха че бойлера им е протекъл. Беше протекъл водосъдържателя. А бойлера е на 506 години Аристон. Доста пари струваше в сравнение с българските. Поръчах си в един магазин неръждаем на Елдом Инвест 3 КВ 80 л. - 370 лв И го капарирах , но ми доставиха VICOM за същите пари , но 2кв- за първи път чувах такава марка. В гаранцията пишеше че е с 10 години гаранция на водосъдържателя и 12 месеца на ел . частите , но по телефона ми казаха да занеса утре гаранцията за да направят пълна гаранция 10 години . Било най -доброто на пазара?
Не знам защо аз не мисля така ! Някой има ли информация за тези бойлери? Все пак 10 години пълна гаранция ми прозвуча добре и им го монтирах. А колко ли е гаранцията на водосъдържателя на Аристон? Д знам дали си заслужава да търся гаранционната карта?

- 1
- 2
Тема "мнения за бойлер" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература