Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ktamara - специалист
Поръчал съм си ето този шкаф:

http://www.siko.bg/product/3688.html

Обаче не мога да разбера откъде ще минат меките връзки за водата и канала. Шкафа ще дойде след месец, а аз трябва да съм завършил банята дотогава. Сега съм на етап прекарване на новият водопровод. Някой да е монтирал подобни шкафове? Идеята ми е да сложа на ПВЦ тръбата едно кранче с филтърче и после меката връзка, но къде трябва да се пада тази работа незнам :? :?
dobcho_vn - специалист
Тея шкафове, ако не се лъжа нямаха гръб.А ти не си ли го виждал на живо при поръчката или беше по каталог ?
ktamara - специалист
По каталог, видях някакъв подобен, ама не се сещам дали имаше гръб. Аз ще им звъня де, но ми се иска мнение от някой препатил :lol: :lol: :lol: :lol:
dobcho_vn - специалист
На един приятел му праихме банята с подобно шкафче и неговото нямаше гръб.Затова и казвам, че може би няма гръб.Все пак звънни в магазина и ги питай.
chapara - майстор
Има си гръб от пластмаса,която се прорязва там където са ти изводите и си ляга до стената :wink:Ето ти монтиран:

Изображение

Ето твоя:

Изображение

А и ако има много голям наклон на пода ,няма да можеш да го нивелираш :wink:
MaistorqgA - специалист
три съм монтирал нито едно нямаше гръб
Rumen Iankov - специалист
Все пак иди в магаэина и виж,че някои шкафове имат напречна дъска,която някой път се пада на изводите на водата.-
ktamara - специалист
Мерси за отговорите, има гръб, но има и отвор някъде м/у 50-65 см. Но гербът бил мек и нямало проблеми да се резне

Тема "Въпрос относно един шкаф и тръби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: