• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mim - специалист
Имате ли впечатление вече от продукцията им, на нещата произведени в Русе, че съвсем прясно от тази сутрин си сложихме главата в торбата с непознат фаянс
Взехме Вива Бланко, Вива Верде и за пода Изи Верде
на непрофесионален поглед изглеждат добре, цената също добре, цветово много добре залепнаха
то скоро като ги сложат, ще видим какво ще се случи, ама ако има нещо фрапантно, да ги връщаме дорде е време :-D
Последна промяна от mim на пон окт 11, 2010 4:01 pm, променено общо 1 път.
Humppa - напреднал
Гледах продукти на този производител преди време. Тогава продавачите ме информираха, че това е испански производител, произвеждат в Румънско и строят завод в Русе. Явно вече завода произвежда... Та влашките изглеждаха чудно, на добра цена и цветови решения за всеки вкус!

Успех и дано да си случил!!!
rrobert - помощник
и аз съм доволен от тях. имат хубави модели и като качество мисля че са доста добри
ribnikolaevi - майстор
mim написа:
Имате ли впечатление вече от продукцията им, на нещата произведени в Русе, че съвсем прясно от тази сутрин си сложихме главата в торбата с непознат фаянс
Взехме Вива Бланко, Вива Верде и гранитогрес за пода Изи Верде
на непрофесионален поглед изглеждат добре, цената също добре, цветово много добре залепнаха
то скоро като ги сложат, ще видим какво ще се случи, ама ако има нещо фрапантно, да ги връщаме дорде е време :-D
И аз се пека на тоя огън, само че си избрах серия Варна. Някой майстор слагал ли е?
mim - специалист
явно като ги сложат в нашата баня и я сефтосам, ще споделя как се държат :-D
за сега поне лошо няма
mim - специалист
да им запиша първи МИНУС на те тия хубавци
плочки от една серия Вива се различават в размера с по 2мм на дължина и височина, зелените ми идват по-големи с по 2мм в двете посоки, което си е доста
или аз съм попаднала на глуха акула
мислех да редя 2 реда като фриз от нормалните зелени между белите
всъщност майсторът днес ще ги реди, уж обеща да се справи с голямата фуга на белите и никаквата на зелените
фугомасата на всички ще е зелена

уж като ги купувахме гледахме белите да са една партида, зелените една партида и подовите от една партида
ама кой да се сети, че освен в цветовете, може да има такова разминаване и в размерите :x
Стелко - специалист
на кашоните обикновенно има и обозначение на калибровката като се вземат различни цветове трябва да се гледа че и до 5-6 мм ми се е случвало разлика
mim - специалист
как се обозначава калибровката, за да знам какво да гледам
mim - специалист
не казахте нищо за обозначенията за калибровката, утре пак като взема 2 кашона и ще изпищя на умряло :x

банята е вече стабилно тествана, друг кусур не им намерих, така че проблемът е в моето незнание и това че в магазина никой не си прави труда да каже, че може да се получи такова разминаване

майсторите ми каквото можаха направиха при това положение и все пак ще ме дразни фактът, че не е това, което беше запланувано
solo5 - майстор
mim написа:
майсторът днес ще ги реди, уж обеща да се справи с голямата фуга на белите и никаквата на зелените
фугомасата на всички ще е зелена
ако се използва бяла фуга маса за белите плочки и зелена - за зелените плочки ще се скрият максимално разликите във фугата
  • 1
  • 2

Тема "мнение за Keros Ceramica" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: