Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Profi Stroi - специалист
След дълги обиколки по магазините така и не намерих каквото исках а именно вана която да е под формата на бъбрек и да е минимум 2,30
Та идва следната алтернатива да си я направя аз:)
Имам само едно притеснение
На новите вани има клапан за въздуха
Как да си го измисля и монтирам така че да действа
Иначе зидане и обличане с плочки няма проблем
Даже снимки ще взема да и направя:)
Колегите да помагат
Emerald - модератор
Всичко разбирам, но "зидани вани" не разбирам. :? Ще изстудява водата на секундата и облицовката предполагам няма да е най-приятното място за излягане във ваната. :? Не бих сложила в дома си точно никога. Имам ужасни спомени от чугунните- от второ подобно явление, няма нужда.

Не знам какво точно не си могъл да намериш, но по мои впечатления, в София може да се открият всякакви форми вани- каквито фантазията ти подскаже. :? Каталозите с вани са огромни, дебели тухли.
Profi Stroi - специалист
Дам
Така е
Права си
Но предполагам че си се заглеждала в тези каталози
Това което аз търся в малко по малка алтернатива като размер а именно 1.90 е с цена 1189 лева без ддс
По ппоръчка и се чака 25 дена з акоято няма проблем по принцип но.........
На фона на това че плочките ми се вързаха 1400 лева е малко несериозно като цена за вана особено без аксесоарите
Emerald - модератор
Виж, нищо не мога да кажа за цената, но едно знам...за нещо, което ще ти стои цял един живот в къщата, не си заслужава да правиш икономии и компромиси с качеството. :? Бих оставила без плочки и на латекс (и без това облицованите с плочки бани са "демоде" :lol: ), но вана бих сложила НОРМАЛНА.
крум - специалист
Профи, мислил ли си над "акрилна" алтернатива?
Има доста производители в БГ, които биха могли да я направят. Предполагам, ще трябва да си платиш и калъпа, но имам силното усещане, че ще ти излезе поне с 30% по-евтино. И Емералд пак е права, освен ако нямаш гео-термален извор в мазето...
Profi Stroi - специалист
Xex
Не съм мислил но ще го направя
А това за извора ме изкефи но нямам такъв особенно в банята:)

Тема "Зидана вана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: