• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
minkata - напреднал
Здравейте, темата не е точно за баня, но смятам че тук ще я прочетат правилните хора. Искам да попитам има ли в София място където се предлага услуга рязане на плочки? Проблема е че купих за коридора плочки с дължина 60 см,а на майсторите, които ще ги лепят(сега правят банята) машината за рязане е по-къса. Разбира се могат да ги нарежат с флекса, но според тях е хубаво цокъла да бъде отрязан с машина, за да е равен и гладък отреза. Ако някъде се предлага нарезна машина под наем също е вариант. Благодаря предварително за отговорите!
ebahti - майстор
всеки читав майстор трябва да си има подходящия за работа инструмент-като идеш на бръснар не си носиш ножица........такава услуга не се предлага,и се съмнявам някой да дойде да нареже плочките,а после некой друг да ги реди.......има дъски за рязане които ловят плочка 60см. и я режат с лекота. но някой требва да инвестира в инструмент-а не да се излага кото твоите "майстори"
minkata - напреднал
Не става въпрос за нарязване на плочките, а за нарязване на 4-5 плочки на 5 и ли 6 см "ленти" за цокъл. За другото си прав, но времената са тежки, машините се повреждат, а хората са от провинцията и може да се каже че ми правят услуга, а тъй-като съм сигурен в качестото на работата им съм склонен да потърся машина под наем за 1 ден.
ebahti - майстор
minkata написа:
Не става въпрос за нарязване на плочките, а за нарязване на 4-5 плочки на 5 и ли 6 см "ленти" за цокъл. За другото си прав, но времената са тежки, машините се повреждат, а хората са от провинцията и може да се каже че ми правят услуга, а тъй-като съм сигурен в качестото на работата им съм склонен да потърся машина под наем за 1 ден.
Е,освен некой колега от София да ти удари едно рамо........... :?
chapara - майстор
В кой край на София си? :?
И какви са плочите,и на каква дебелина?
peter_m - специалист
Режат се на машина за рязане на камък. Занеси ги на някоя фирма, която се занимава с мрамори и гранити.
minkata - напреднал
Гранитогрес, 10мм, от Слатина съм, но не е проблем да се разходя до някъде.Ще разпитам и в някоя фирма за "камъни", благодаря :roll:
ebahti - майстор
peter_m написа:
Режат се на машина за рязане на камък. Занеси ги на някоя фирма, която се занимава с мрамори и гранити.
нещат да ги режат щото греста им съсипва дисковете :)
peter_m - специалист
На мен ми ги отрязаха (китайски грес 60/30 - 1 см дебел - много здрав) тук в Пловдив без въобще да се замислят даже диска на машината не смениха. Взеха ми 2лв/метър, стана много добре. Разходи се из фирмите, които се занимават с гробищен мрамор. Баси, да отказват пари да вземат за нищо работа ... :?
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за рязане на плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: