Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ba4e77 - помощник
здравейте някой да е импровизирал озвушаване
сола 180 - специалист
На мен пък ми е чудно как ходят любителите на чалгата по голяма нужда като в кенефа бичи яка,мазна чалгия??????????????И по-точно кой чисти след тях. :? :? :? :? :? :? :?
mladkal - майстор
сола 180 написа:
На мен пък ми е чудно как ходят любителите на чалгата по голяма нужда като в кенефа бичи яка,мазна чалгия??????????????И по-точно кой чисти след тях. :? :? :? :? :? :? :?
Добър въпрос, но в моите сервизни помещения (нека ги наречем така) бичат жици, соул, ТВ и въобще квото бичи на ресийвъра в хол-всекидневната.... :rock: :supz: :-D
cybersas - специалист
ba4e77 написа:
здравейте някой да е импровизирал озвушаване
"Озвушаване"? :?: Ми да.

Купих си на логитеч компютърни колонки 2.1 => два сателита и събуфер;

Изкорубих ги;

Контрола на звука и он/оф бутона отидоха отвън, пред банята до ключа за осветлението. Изрязах на лазер (поръчка) планка по размери от инокс - да прилича на нещо "контролния панел";

Колонките монтирах в ГК на тавана и ги покрих с черни (пръснах със спрей до бели) мрежички за автоколони; Същото и с събуфера, ама там сложих една тухла върху бего - щото много вибрации бе!

Входа на аудиото закарах до медиа центъра си - там мога от някакъв смесител да си пускам аудио от компютър, флашка, сателит, уредба.

Това е при мен - работи вече 6 месеца и съм доволен. Определено е доста мощен вариант - тази баня ми е малка - около 12 м2 и ако се набичи до край аудиото - нема къпане :)

П.П. - Важно е вида на аудио кабела, като удължаваш пътя към колонките от усилвателя (той ми е в събуфера) - променя се някакво съпротивление явно и колонките стават по-слаби. След 2-3 опита ми се получи. Толкоз разбирам аз от омове и съпротивления - проба-грешка.

Тема "музика в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: